"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תאונת פגע וברח קטלנית בערד: צעירה כבת 20 נהרגה במקום - הנהגת הפוגעת נעצרה
הצעירה בשנות ה-20 לחייה נפגעה באורח אנוש • כוחות מד"א נאלצו לקבוע את מותה במקום • כוחות משטרת תחנת ערד עצרו תוך דקות ספורות את נהגת הרכב הפוגע, שאותרה ברכבה בסמוך לאזור התעשייה בעיר

בת 20 נהרגה בתאונה קטלנית בערד: "כשהגענו נאלצנו לקבוע את מותה במקום"// מד"א

תאונת פגע וברח קטלנית בערד: צעירה כבת 20 נהרגה במקום - הנהגת הפוגעת נעצרה

הצעירה בשנות ה-20 לחייה נפגעה באורח אנוש • כוחות מד"א נאלצו לקבוע את מותה במקום • כוחות משטרת תחנת ערד עצרו תוך דקות ספורות את נהגת הרכב הפוגע, שאותרה ברכבה בסמוך לאזור התעשייה בעיר

,עודכן
0השמעה

תאונת פגע וברח קטלנית בערד גבתה את חייה של צעירה בשנות ה-20.משטרת ערד עצרה חשודה באירוע.

שוטרי תחנת ערד של מרחב הנגב במחוז הדרומי, פתחו לפני זמן קצר (שישי), בחקירת נסיבות תאונת דרכים קטלנית בעיר ערד, במעורבות רכב פרטי שפגע בהולכת רגל ונמלט מהזירה. התאונה אירעה אמש, ברחוב אלעזר בן יאיר בערד, סמוך לשעה 23:45, אז התקבל הדיוחח במד"א.

תאונת הפגע וברח בערד. צעירה כבת 23 נהרגה במקום,צילום: ללא

כתוצאה מהתאונה הולכת הרגל, בשנות ה 20 לחייה, נפגעה באורח אנוש וגורמי רפואה של מד"א נאלצו לקבוע את מותה במקום.

עם קבלת דיווח אודות האירוע כוחות משטרת תחנת ערד פעלו במהירות והצליחו תוך דקות ספורות להתחקות אחר נהגת הרכב הפוגע, תושבת העיר, שאותרה ברכבה בסמוך לאזור התעשייה בעיר.

הנהגת, בת 47, נעצרה לחקירה בתחנת ערד ועל בסיס חומר הראיות שייאסף נגדה היא תובא היום לדיון בבקשה להאריך את מעצרה.

פאראמדיקית מד"א ירדן מאדר סיפרה: "כשהגענו למקום ראינו על המדרכה צעירה כבת 22 מחוסרת הכרה עם חבלת ראש קשה וחבלה רב מערכתית, ביצענו בדיקות רפואיות, היא הייתה ללא דופק וללא נשימה וללא סימני חיים, ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו