Loading...

צילום: שמואל בוכריס

חיסול בנתניה: אדם נהרג בפיצוץ רכב

מטען חבלה עוצמתי שהוצמד למכונית הרעיד את הרחוב השקט בדרך כלל • עד ראייה: "היה פיצוץ חזק, הבניין רעד. חשבנו שנפל טיל, זה היה מלחיץ"

חיסול בנתניה: גופת גבר אותרה הבוקר (שלישי) ברחוב הרב יצחק בן חנן. לכוחות ההצלה שהגיעו למקום לא נותר אלא לקבוע מוות.

שרידי המכונית ומכונית נוספת שנפגעה,
צוותי המשטרה בזירה,

שכן שמתגורר בבניין סמוך סיפר: "היה פיצוץ חזק. הבניין רעד. חשבנו שנפל טיל אבל לא הייתה אזעקה. זה היה מלחיץ. ראיתי את המכונית עולה באש. האש התפשטה לרכבים שחנו ליד. אז הגיעו כוחות של כבאות וכיבו את האש. הנהג שהיה באוטו נהרג. אמרו שזה חיסול".

חובש רפואת חירום במד"א, אורן חדד, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הרכב בוער. כוחות הכיבוי פעלו לכבות את האש וכאשר ניתן היה להתקרב איתרנו בתוך הרכב גופת אדם ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

זירת הפיצוץ, צילום: לפי סעיף 27א לחוק זכויות היוצרים
זירת הפיצוץ, צילום: לפי סעיף 27א לחוק זכויות היוצרים
עוצמת הפיצוץ עוררה חשש מפיגוע,

ראש עיריית נתניה, מרים פיירברג-איכר, הגיבה באומרה: "כל חיי לא פחדתי מפושעים ועבריינים, הרחקתי אותם מנתניה, סגרתי את העסקים שלהם, וגם עכשיו אוציא אותם מהעיר. נוסיף שוטרים, פקחים, ניידות - אערב את כל מי שצריך וארחיק אותם מהעיר שלנו. פשע הוא דבר מתועב בכל ימות השנה ובזמן שהגיבורים שלנו נופלים בשדה הקרב - הוא מתועב שבעתיים".

המשטרה פתחה בחקירה, ונתפסו שרידי פריט אמל"ח על ידי חבלן. במשטרה בודקים מיהו היעד לחיסול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...