"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קטטה בין אריתראים בתל אביב, שלושה נפצעו באורח קל-בינוני
חמישה בני אדם נעצרו • בסרטון נראים חלק מהמשתתפים בתגרה ההמונית עם מקלות • האירוע, על רקע ההיערכות המוגברת בשל המצב הביטחוני

Loading...

קטטה בין נתינים מאפריקה בתל אביב

צפו בתיעוד

קטטה בין אריתראים בתל אביב, שלושה נפצעו באורח קל-בינוני

חמישה בני אדם נעצרו • בסרטון נראים חלק מהמשתתפים בתגרה ההמונית עם מקלות • האירוע, על רקע ההיערכות המוגברת בשל המצב הביטחוני

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בצל ההיערכות הביטחונית גם בתל אביב – עוד גזרה למשטרה:קטטה פרצה הערב (שבת) בין אריתראים בשכונת התקווה בתל אביב.

בתיעוד שפורסם נראים חלק מהמשתתפים בקטטה כשהם אוחזים מקלות. זאת, כשהשוטרים גם במחוז תל אביב נערכים באופן מוגבר בשל המלחמה בעזה, כשגם הערב הוצבו מחסומים במחוז.

מהמשטרה נמסר כי כוחות המשטרה הגיעו למקום וביצעו מעצרים של חמישה חשודים המעורבים בקטטה וצפויים מעצרים נוספים. מהמקום פונו שלושה פצועים נתינים זרים במצב קל עד בינוני (על פי גורמי רפואה) לקבלת טיפול רפואי.

בשלב זה המשטרה השליטה סדר ובמקום מתבצעת פעילות מוגברת להחזרת השקט למקום.

כזכור, בחודשים האחרונים נרשמו כמה פעמים קטטות המוניות בין אריתראים, בין מתנגדי המשטר לתומכיו. התקריות התרחשו במוקדים שונים ברחבי הארץ. האירוע הזכור ביותר התרחש ב-2 בספטמבר התרחש בתל אביב. באירוע נפצעו 170 בני אדם, ביניהם 50 שוטרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...