"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אדם נעצר בחשד למעורבות ברצח הצעיר אתמול ברהט
בתום פעילות לילית ברחבי העיר עצררו השוטרים את החשוד • המשטרה תבקש להאריך את מעצרו • על פי החשד הרקע לאירוע הינו סכסוך פלילי בין שני פלגים מאותה משפחה
זירת פשע ברהט (ארכיון). צילום: דוברות המשטרה

אדם נעצר בחשד למעורבות ברצח הצעיר אתמול ברהט

בתום פעילות לילית ברחבי העיר עצררו השוטרים את החשוד • המשטרה תבקש להאריך את מעצרו • על פי החשד הרקע לאירוע הינו סכסוך פלילי בין שני פלגים מאותה משפחה

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המשטרה עצרה הבוקר (ראשון) חשוד במוערבותברצח הצעיר בעיראמש. המעצר הגיע לאחר פעילות לילית של כוחות משטרת המחוז הדרומי לאיתור חשודים המעורבים באירוע הירי.

מפקד מחוז הדרום, ניצב אמיר כהן הגיע לזירה וקיים הערכת מצב יחד עם כלל גורמי הפיקוד, המודיעין והחקירות והנחה לפעול באופן תקיף ומהיר ולהשתמש בכל הכלים והאמצעים הנדרשים על מנת לאתר את מבצעי העבירה, וכן להטיל את החקירה על היחידה המרכזית של מרחב הנגב.

המשטרה עצרה את החשוד ברצח הצעיר ברהט %2F%2F צילום%3A דוברות המשטרה

מפקד המחוז הדגיש את חשיבות שיתוף הפעולה של כלל המעורבים ומניעת כל ניסיון לשבש את החקירה על מנת להוביל אל החשודים המעורבים ברצח, לעצרם ולמצות את הדין עימם.

היום בבוקר פשטו כוחות משטרת תחנת רהט של מרחב הנגב על ביתו תושב העיר בחשד כי היה מעורב באירוע הירי שהוביל לרצח הקורבן וביצעו את מעצרו. על פי החשד הראשוני הרקע לאירוע הינו סכסוך פלילי בין שני פלגים מאותה משפחה.

החשוד, בן 29, נעצר לחקירה שמנוהלת ביחידה המרכזית של מרחב הנגב, ובסיום חקירתו הוא יובא היום לדיון בפני בית משפט השלום בבאר שבע בבקשה להאריך את מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...