"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מצלמות פיראטיות נמצאו על צריח מסגד ברמלה, החשד: שימשו משפחות פשע

המצלמות נמצאו בשכונת ג'ואריש, והוסרו בתום פעילות משטרתית • הם שידרו עפ"י החשד אל משפחת פשע למטרות פליליות

,עודכן
0השמעה
מצלמות נמצאו על צריח של מסגד ברמלה. צילום: דוברות המשטרה

המשטרה חשפה מצלמות פיראטיות שהותקנו על צריח מסגד בשכונת ג'ואריש ברמלה, והיום (שני), בתום הפעילות, הסירו אותן. עפ"י החשד המצלמות שימשו למטרות פליליות של משפחת פשע.

מצלמות פיראטיות נמצאו בצריח של מסגד ברמלה, צילום: דוברות המשטרה

מפקד מחוז מרכז , ניצב אבי ביטון, הנחה את כח המשימה המיוחד שהקים בערים רמלה ולוד, למקד אכיפה בהתאם לאסטרטגיה ההתקפית המחוזית, נגד משפחות פשע מקומיות העושות שימוש גובר וחסר הבחנה באמל"ח, ע"ר סכסוכי חמולות ברחוב הערבי.

הסרת המצלמות הפיראטיות במסגד ברמלה,צילום: דוברות המשטרה

כאמור, המצלמות שידרו עפ"י החשד אל משפחת פשע למטרות פליליות. בתום הפעילות, הסירו השוטרים מספר מצלמות אבטחה במקום ואלה הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.

שימשו משפחות פשע לצרכים פליליים,צילום: דוברות המשטרה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר