"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כתב אישום יוגש נגד שי בלום שחשוד ברצח בנו המאומץ במכבים
לטענת האב, הבן עומרי שלף לעברו סכין רגע לפני שירה בו שלושה כדורים • גרסתו של בלום לא תאמה לממצאים בזירה • בחקירה התברר כי המשפחה היתה אמורה לנסוע לשנת שבתון בחול וכי לאור התנהגותו של עומרי, פעלו ההורים כדי לבטל את האפוטרופסות עליו
עומרי ז"ל על רקע זירת הרצח. צילום: יהונתן שאול

כתב אישום יוגש נגד שי בלום שחשוד ברצח בנו המאומץ במכבים

לטענת האב, הבן עומרי שלף לעברו סכין רגע לפני שירה בו שלושה כדורים • גרסתו של בלום לא תאמה לממצאים בזירה • בחקירה התברר כי המשפחה היתה אמורה לנסוע לשנת שבתון בחול וכי לאור התנהגותו של עומרי, פעלו ההורים כדי לבטל את האפוטרופסות עליו

אפרת פורשר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המשטרה הגישה היום (שלישי) הצהרת תובע במהלך דיון בהארכת מעצרו של שי בלום, החשודברצח של בנו המאומץ עומרי בחודש שעבר. צו איסור הפרסום על פרטי החקירה הוסר וכתב האישום נגד בלום צפוי להיות מוגש בימים הקרובים. בפרקליטות יחליטו באיזו עבירת רצח להאשים את בלום וגורם במשטרה אומר כי גרסתו להגנה עצמית אינה מתיישבת עם הממצאים בזירה.

סנ"צ לינור לוי מפקדת תחנת מודיעין%3A "האב החורג ירה למוות בבנו" || דוברות המשטרה

הרצח של עומרי בן ה-23 התרחש בחודש שעבר בשעות אחר הצהרים. עומרי, צעיר עם צרכים מיוחדים אשר היה עם אוטיזם ונולד עם תסמונת אלכוהול עוברי, אומץ על ידי משפחת בלום בגיל שנה. מעדויות שנאספו מהמשפחה ומשכנים עולה כי הוא לו בעיות התנהגות ובשל כך גם שהה, בהסכמתו, בהוסטל באזור ירושלים. באותו יום שישי ברח עומרי מההוסטל ואותר עי שוטרים שהביאו אותו להוריו בישוב מכבים. רבע שעה לאחר מכן התקשר האב למשטרה ודיווח על אירוע הירי. את השוטרים שהגיעו למקום הוא הוביל לחורשה סמוכה לביתם, שם היתה מוטלת גופתו של עומרי, עם פצעי ירי וסכין נעוצה בחזהו.

כוחות מד"א בזירת הרצח, צילום: יהונתן שאול

האב טען להגנה עצמית. לטענתו הוא יצא עם בנו לטיול קצר וניסה לשכנעו לחזור להוסטל כאשר הבן שלף סכין וניסה לדקור אותו. לדבריו ירה בו שלושה כדורים, ולאחר שהבחין בסכין, נעץ אותה בגופו של עומרי. עם זאת בגופה נמצאו שתי דקירות סכין ושמונה פצעי ירי- אחת מהן בגב. במהלך החקירה אשר נוהלה על ידי היל״פ של משטרת מחוז מרכז, התברר כי המשפחה היתה אמורה לנסוע לשנת שבתון בחול וכי לאור התנהגותו של עומרי, פעלו ההורים כדי לבטל את האפוטרופסות עליו. עם זאת המהלך לא הושלם בשל התוצאות הטראגיות. במקורב כאמור לא קיבלו את גרסתו של האב להגנה עצמית. מעצרו הוארך עד להגשת כתב האישום נגדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...