"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"די להדתה": אישה חשודה שריססה כתובות אנטי-דתיות על בתי כנסת בבאר שבע
על בתי כנסת בשכונה ב' בעיר נמצאו הכתובות "די להדתה" ו-"דת זה רעל" • ח"כ אלמוג כהן: "אם היו מרוססות כתובות נאצה על מסגד או כנסייה, כלל המערכת הפוליטית והתקשורתית הייתה מגנה, ובצדק"
הכתובת שנמצאה על אחד מבתי הכנסת בב"ש

"די להדתה": אישה חשודה שריססה כתובות אנטי-דתיות על בתי כנסת בבאר שבע

על בתי כנסת בשכונה ב' בעיר נמצאו הכתובות "די להדתה" ו-"דת זה רעל" • ח"כ אלמוג כהן: "אם היו מרוססות כתובות נאצה על מסגד או כנסייה, כלל המערכת הפוליטית והתקשורתית הייתה מגנה, ובצדק"

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המשטרה הודיעה היום (חמישי) כי עיכבה לחקירה תושבת באר שבע בחשד שריססה כתובות אנטי-דתיות על בתי כנסת בעיר.

על שני מבני בתי כנסת בשכונה ב' בעיר ב"ש נמצאו הכתובות "די להדתה" ו-"דת זה רעל". בעקבות הדיווח ביצעה משטרת ב"ש כמה פעולות חקירה שהובילו לעיכוב החשודה לחקירה.

"די להדתה", כתובת שנמצאה על אחד מבתי הכנסת בעיר,

בהודעת המשטרה נכתב כי היא "עכבה לחקירה תושבת העיר באר שבע בחשד למעורבות בהשחתת פני מקרקעין על גבי קירות חיצוניים של בתי כנסת בעיר באר שבע".

שני עצורים בחשד להשחתת מצבות בבית העלמין הפרוטסטנטי הסמוך להר ציון בירושלים

ח״כ אלמוג כהן (עוצמה יהודית), התייחס לאירוע: "ביממה האחרונה התרחשו שני אירועים חמורים ביותר בהם רוססו כתובות נאצה על בתי כנסת בעיר באר-שבע. במציאות אחרת, בה היו מרוססות כתובות נאצה על מסגד או כנסייה, כלל המערכת הפוליטית והתקשורתית הייתה נעמדת על רגליה האחוריות ומגנה, ובצדק.
"לעומת זאת, כאשר דבר כזה מתרחש כנגד בתי כנסת יהודיים, משתררת לפתע דממה מחרישת אוזניים בכל כלי התקשורת. שהרי אדוני התקשורת הישראלית, השמאל, אינם מתרגשים מפגיעה שכזו. כמובן שאף אני עומד כנגד פגיעה בכל סמל דת באשר הוא, אך אני לעומתם דוגל בשוויון אמיתי ומגנה את הפגיעה הזו בכל תוקף".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...