"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אופס: הפורץ היה צמא, ונתפס כי השאיר בקבוק מים בזירה
משטרה הוזעקה לבית במצפה אביב, בו התרחשה פריצה ונגנבו פריטים יקרי ערך • השוטרים מצאו על החלון בקבוק מים, שלא היה שייך לדיירים • בדיקת דנ"א חשפה את החשוד
היה צמא -ונתפס כי השאיר בקבוק מים בזירה. צילום: דוברות המשטרה

אופס: הפורץ היה צמא, ונתפס כי השאיר בקבוק מים בזירה

משטרה הוזעקה לבית במצפה אביב, בו התרחשה פריצה ונגנבו פריטים יקרי ערך • השוטרים מצאו על החלון בקבוק מים, שלא היה שייך לדיירים • בדיקת דנ"א חשפה את החשוד

עידן אבני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מזל רע:הפורץ לבית ביישוב מצפה אביב, ככל הנראה היה צמא, ולכן הביא איתו בקבוק מים. אך לרוע מזלו, הבקבוק נשכח בזירה, והפורץ הצמא נתפס.

לפני מספר שבועות הוזעקו שוטרי משטרת טמרה לבית ביישוב מצפה אביב. בעלי הבית התלוננו שהפורץ גנב להם דברים יקרי ערך, שרשרת זהב וטלפון נייד, בזמן שישנו. בסיור שערכו השוטרים בבית הם גילו על עדן החלון בקבוק מים. בעלי הבית, הסבירו שהבקבוק לא שייך להם והם אינם מכירים אותו.

בקבוק המים שגרם לתפיסתו של הפורץ, צילום: דוברות המשטרה

השוטרים חשדו שהוא שייך לפורץ ובבדיקת דנ"א שנערכה, התברר שמדובר בתמיר חליאלה, 49 עבריין רכוש מוכר מסח'נין. חליאלה נעצר ונשאל בחקירתו מה עשה במצפה אביב. הוא סיפר שעבד ביישוב. אז הראו לו החוקרים את הבקבוק, ובאותו רגע הבין ששכח אותו בבית שאליו התפרץ והודה בכל המיוחס לו.

עוד מקרה של ביש מזל%3A פרץ לדירה%2C נאבק בשוטרים - ונתפס \\ השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

רפ"ק חאלד שנאן- קצין אח"מ במשטרת טמרה, "עם קבלת הדיווח על הפריצה לבית, כחלק מהפעולות הבסיסיות שאנחנו מבצעים, נשלח למקום האירוע חוקר זירה. בסריקה שביצע החוקר מסביב לבית, אותר על אדן חלון בקבוק מים שלא היה מוכר לבעלי הדירה.כאשר עצרנו את החשוד, הוא תחילה הכחיש את החשדות אך מיד כאשר ראה את תמונת הבקבוק, נפלו פניו והוא הודה במיוחס לו. מדובר בעבריין בעל עבר רב בתחום עבירות הרכוש ואני שמח שמקרה זה שהצלחנו לפענח ירחיק אותו מהחברה לתקופה הקרובה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...