משטרת בית שמש עצרה לחקירה תושב העיר בן 23, בחשד שאיים בפגיעה בראש ממשלת ישראל בקבוצת וואטסאפ ובה מאות חברים.
בימים האחרונים נודע למשטרת ישראל כי אדם פרסם בקבוצת וואטסאפ ציבורית שהוא חבר בה, הודעה שבה רשם: ״אז יהיה נשק לכולם והזדמנות לדפוק לביבי כדור בראש״.
על פי החשד ההודעה נכתבה על רקע שיח שהתפתח בקבוצה בנושא חלוקת נשקים לאזרחים לאחר הפיגוע הרצחני בעלי השבוע. עוד אמר החשד, כי החוק אינו מעניין ולא צריך רישיון לנשק כדי לשאת אותו. כאמור, המשטרה פתחה בחקירה, ובמהרה התחקו חוקרי המשטרה אחר זהות החשוד במעשה.
היום (שישי) הובא החשוד לדיון בבימ״ש שבו ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו לטובת המשך החקירה ומיצויה. השופט שהתרשם בדיון כי הראיות מצביעות על חשד לעבירות איומים ואף הסתה לאלימות, החליט על שחרורו בתנאים מגבילים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו