"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בן 22 נעצר לאחר שניסה להבריח 28 תוכים מזן נדיר בנתב"ג
התוכים אסורים בייבוא לישראל מחשש לסיכון אקולוגי גבוה ושוויים מוערך בכעשרת אלפים יורו • נציגי רשות הטבע והגנים העבירו את הציפורים לטיפול השירותים הוטרינריים
התוכים שנתפסו. צילום: רשות הטבע והגנים.

בן 22 נעצר לאחר שניסה להבריח 28 תוכים מזן נדיר בנתב"ג

התוכים אסורים בייבוא לישראל מחשש לסיכון אקולוגי גבוה ושוויים מוערך בכעשרת אלפים יורו • נציגי רשות הטבע והגנים העבירו את הציפורים לטיפול השירותים הוטרינריים

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תושב הדרום בן 22 נחקר אתמול (רביעי) בחשד להברחת 28 תוכים מסוג רוזלה בשווי של כ-10,000 אירו

התוכים אסורים בייבוא לישראל מחשש לסיכון אקולוגי גבוה ושוויים מוערך בכ-10 אלף יורו. נציגי רשות הטבע והגנים העבירו את הציפורים לטיפול השירותים הוטרינריים, ועצרו את החשוד לחקירה.

הניסיונות להבריח בנתב"ג לא פוסקים.לפני חודש דווחכי בודקי יחידת מכס מרכז במרכז למיון דואר חבילות במודיעין, חשפו עשרה משלוחים שהגיעו מארה"ב ויועדו לכתובות שונות ברחבי הארץ. המשלוחים הכילו כמויות מסחריות של הממתק, כאשר הגדול ביניהם הכיל 17 ק"ג (כ-1,200 פריטים). בסך הכל נתפסה כמות של כ-157 ק"ג בכל המשלוחים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...