"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעיטות לבטן ואגרופים לראש: מצלמות האבטחה חשפו התעללות של מטפלת בקשישה
מעצרה של המטפלת, נתינה זרה, הוארך בשלושה ימים • את ההתעללות חשף הבן שפעם אחר פעם מצא את אמו חבולה • תחילה חשב כי מדובר בנפילות שונות כפי שתיארה המטפלת, אך כשהחשד התגבר החליט להתקין מצלמות שגילו אמת אחרת
לא היתה כשירה לביצוע פעולות משפטיות (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

בעיטות לבטן ואגרופים לראש: מצלמות האבטחה חשפו התעללות של מטפלת בקשישה

מעצרה של המטפלת, נתינה זרה, הוארך בשלושה ימים • את ההתעללות חשף הבן שפעם אחר פעם מצא את אמו חבולה • תחילה חשב כי מדובר בנפילות שונות כפי שתיארה המטפלת, אך כשהחשד התגבר החליט להתקין מצלמות שגילו אמת אחרת

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המשטרה עצרה נתינה זרה בת 34, מטפלת סיעודית, בחשד להתעללות בקשישה חסרת ישע בה היא טיפלה, מעצרה הוארך אתמול (שלישי). רוב התקיפות אירעו על פי החשד בזמן שהקשישה ישנה. כתוצאה מהתקיפות נגרמו לה שברים בגולגולת וחבלות. דבר הפגיעה בקשישה עלה כתוצאה מכך שבנה הציב מצלמה בביתה של אמו.

לפני מספר ימים הגיע בנה של הקורבן למשטרה ודיווח את שעלה ממצלמות האבטחה. בהן סיפר כי מה שהביא אותו להתקין מצלמות היה בעקבות תקופה ממושכת, שבה לאימא שלו קורים חבלות שונות, ביניהם חבלות בעין, שברים בגולגולת, השיניים התותבות שלה נשברות חזור ושוב, הוא התקין מצלמות אבטחה במקום.

בן 26 נעצר לאחר שעל פי החשד שדד קשישים בת"א (לסרטון אין קשר לכתבה) %2F%2F דוברות המשטרה

בפעם הראשונה כשהוא בדק את מה שתועד במצלמות האבטחה הוא גילה שהמטפלת הסיעודית שמזה 14 חודשים מטפלת באמו תוקפת אותה באין ספור מקרים, בין היתר בבעיטות לכיוון הבטן ובאגרופים לראש, ללא שום הצדקה או התגרות ורוב התקיפות נגרמו בזמן שהקורבן ישנה. בעדותו אמר הבן, כי הוא חשב שלמרות שאמו דמנטית, ככל ומישהי תרביץ לה היא תדע להתלונן על זה. הוא סבר שהחבלות שהיו לה בגוף הן באמת כתוצאה מכל מיני נפילות כפי שתיארה בפניו המטפלת ושהחשד התגבר הוא התקין את המצלמות.

מעצרה של הגננת הוארך בשלושה ימים. אילוסטרציה, צילום: GettyImages

המטפלת נעצרה לחקירה ואתמול הובאה להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם אמר נציג המשטרה כי מדובר באירוע מזעזע ולאור העובדה שמהחשדות עולה כי לכאורה התקיפות בוצעו לאורך תקופה ממושכת, יש לעבור על שעות מצלמה רבות מאוד. עוד ציין נציג המשטרה כשהוטחו בחשודה הסרטונים שבהם ניתן לראות שהיא מכה את הקורבן בלי התגרות ואפילו כשהקורבן ישנה, היא הודתה במעשים וטענה שאלה היו מקרים חד פעמיים, לאחר שבתחילת חקירתה אמרה החשודה שהיא גם נחבלה לכאורה מהקורבן.

השופטת תרצה שחם קינן שהאריכה את מעצר החשודה בשלושה ימים ציינה כי קיים חשד סביר הקושר את החשודה למיוחס לה וכתבה בהחלטתה: "מובנים לי טיעוניו של הסנגור לפיהם המלאכה לטפל במטופלת היא קשה, עד שלעתים נדרש לספק סיוע לעובד הזר, ברם אין בהם כדי להפחית מעוצמתה של חומרת החשדות המיוחסים לחשודה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...