ניידת משטרה בירושלים (להמחשה) | צילום: אורן בן חקון

פרשה מזעזעת: שני אחים חשודים באונס אחותם בת ה-14 בירושלים

על פי החשד השניים ביצעו באחותם עבירות מין זה כמה שנים • החקירה, שמתנהלת כמה ימים, הביאה למעצרם של השניים • היום הם יובאו בפני שופט לדיון בהארכת מעצרם

בלתי נתפס: שני אחים יובאו היום (שני) לדיון בהארכת מעצרם לאחר שעל פי החשד אנסו את אחותם בת ה-14 במשך כמה שנים.

חקירת המקרה, המתנהלת בתחנת שפט של מחוז ירושלים, החלה בעקבות דיווח שהתקבל המשטרה לפני כמה ימים. על פי החשד, שני אחיה של הקטינה (קטין ובגיר תושבי צפון ירושלים), ביצעו בה עבירות מין בביתם פעמים רבות במהלך השנים. כמו כן, עולה החשד כי הם אף ביצעו עבירות מין בקטינים נוספים במשפחה.

חשש כי החשודים פגעו בבנות משפחה נוספות (אילוסטרציה), צילום: GettyImages

החשודים נעצרו בימים האחרונים על ידי שוטרי תחנת שפט והועברו לחקירה במשטרה, והיום יובאו לדיון בהארכת מעצרם בבית המשפט לטובת המשך החקירה בעניינם. החקירה נמשכת.

ממשטרת ישראל נמסר: "נמשיך לחקור ביסודיות וברגישות חשד לעבירות מין, ובפרט אלו המבוצעות בתוך המשפחה וכלפי קטינים וחסרי ישע, הכל במטרה להגיע לחקר האמת ולמצות את הדין עם עברייני מין באשר הם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...