ראש עיריית טייבה בזירת הרצח המשולש: "לא הייתה שום נורה אדומה"
שועאע מסארווה מנצור פקד את המקום, שעות ספורות לאחר שאישה בשנות ה-20 לחייה ושני בניה נרצחו • לדבריו, "התמונה עדיין לא ברורה"
,עודכן
0השמעה
בעקבות הרצח המזעזע שאירע הלילה בטייבה, במסגרתו נרצחובראאה מסרואהבשנות ה-20 לחייה ושני בניה בני השנתיים וחצי שנה, ראש עיריית טייבה, שועאע מסארווה מנצור, הגיע הבוקר (שני) לזירת הרצח.
מנצור מסר כי המשפחה לא מוכרת למשטרה ולרווחה. לדבריו, "מדובר במשפחה מכובדת. המשפחה לא מוכרת לרשויות הרווחה. מבחינת הרשות לא הייתה שום נורה אדומה. התמונה עדיין לא ברורה".
"אבל, אבל כבד", הוסיף ראש העיר. "כפי שאמרתי, הם היו בחופשה משותפת לפני ארבעה ימים. נחכה ונראה. אל תמהרו להסיק מסקנות. ישבתי עם בני המשפחה של המנוחה - הם מתקשים לדבר".
על פי החשד, הגבר רצח את אשתו בזמן שהייתה במטבח הבית ואת שני בניו בדקירות סכין בזמן שישנו במיטתם. חוקרי המעבדה לזיהוי פלילי (מז"פ) הגיעו לבית כדי לאסוף ממצאים פורנזיים.