בית משפט השלום בחיפה האריך היום (רביעי) בארבעה ימים את מעצר האם שחשודה בכליאת בנה התינוק בכלוב. ביום שני פשטה המשטרה על ביתה של החשודה בשכונת הדר בחיפה בעקבות מידע על הפעלת תחנת סמים במקום. השוטרים שגילו את המראה הקשה, חילצו את התינוק מהכלוב.
נציג המשטרה ביקש בתחילת הדיון להאריך את מעצרה של האם בשמונה ימים. האם מיררה בבכי וזעקה: "לא עשיתי כלום, לא עשיתי כלום באמת״.
נציג המשטרה טען בדיון שלא מדובר באירוע נקודתי: "היא שמה את הפעוט באופן קבוע בכלוב". האם זעקה בתגובה: "זה לא נכון".
סנגורה של האישה ביקש לדעת האם נגבתה עדות משני ילדיה הבוגרים יותר של האם נחקרו, ונענה כי הדבר התבצע, והחשד נגד האם התחזק.
האם החשודה שלחה במהלך הדיון מבטים רבים לעבר בני משפחתה ומיררה בבכי. עורך דינה ציין כי "התיק יצא מכל פרופורציה. זה לא תיק של אלימות בכלל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו