"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה טוענת להתקדמות משמעותית בחקירת הרצח במעבר החציה בחולון, מעצרו של מזרחי הוארך בשישה ימים

עדי מזרחי הובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב, כשהמשטרה מבקשת 15 ימים • המשטרה חשפה גם את כלי הרצח, לטענת מזרחי מדובר במברג שמשמש לתיקון שנמצא בכל אופנוע

,עודכן
0השמעה
עדי מזרחי, הנאשם ברצח, צילום: מתוך פייסבוק

עדי מזרחי, החשודברצח יורי וולקובבחולון, הובא היום (רביעי) לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב. השופטת אביטל אמסלם האריכה את מעצרו בשישה ימים.

השופטת אמסלם כתבה בהחלטתה כי החשד נגד מזרחי התחזק והוא עולה מדבריו מבלי לקבוע איזה עבירה בבוא היום תיוחס לחשוד והחקירה מתקדמת ונותרו מספר פעולות מדובר בארוע חמור וקשה שתוצאתו קטלנית.

עם תחילת הדיון הציג נציג והמשטרה לשופטת אביטל אמסלם סרטון ובו הודאתו של החשוד במשטרה.

הרצח במעבר החציה בחולון: מעצרו של עדי מזרחי הוארך בשישה ימים // צילום: שמואל בוכריס

השופטת ציינה כי ניתן היה להגיש בכתב, בהמשך אמר כי החשוד תושאל ונחקר מספר פעמים ומסר את גרסתו, המשטרה ביקשה להאירך את מעצרו ב-15 ימים וקיימת לטענתם התקדמות משמעותית בחקירה.

מזרחי בדיון,צילום: גדעון מרקוביץ'

תיעוד רגע הדקירה בחולון // קרדיט: שימוש לפי סעיף 27א

המשטרה הציגה לשופטת את תיאור הכלי שאיתורצח, לטענת הסנגורית מדובר במברג שמשמש לתיקון שנמצא בכל אופנוע אך במשטרה לא השיבו.

כמו כן, הסנגורית טענה כי מזרחי היה בתת תנאים, ללא אוכל ושתייה, בחדר מעצר ללא שירותים במשך ארבעה ימים.עוד טענה כי הוציאו אותו לחדרים לא מוקלטים וניהלו איתו שיחה לא מתועדת שבה אמרו שאם הוא יודה ידאגו לשחרר אותו כי זה לא רצח ושיקל על הנפש שלו.לגבי בת הזוג ציינה השופטת לאחר שראתה את חומר החקירה כי אין נגדה חשד ספציפי.

יורי וולקוב על רקע זירת הרצח,צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, מתוך פייסבוק

כפי שפרסמנו שלשום,מזרחי חזר לשתוק בחקירתו. לאחר הודאתו בתחילת השבוע, במשטרה קיוו שימסור להם את כלי הרצח - אך הוא החליט לשתוק ולא לנדב עוד מידע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר