"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יורי וולקוב, שנרצח במעבר חצייה בחולון, הובא למנוחות

בני המשפחה ביקשו עזרה בתשלום עבור חלקת הקבר בבית העלמין בחולון • אזרחים תרמו כ-300 אלף שקלים למשפחת וולקוב • בסוף השבוע הותר לפרסום שמו של החשוד ברצח, עדי מזרחי, שנמצא במעצר • פרופ' רוני גמזו, מנהל ביה"ח איכילוב שעבד עם יורי: "האזרחים צריכים ביטחון ברחובות"

,עודכן
0השמעה
יורי וולקוב על רקע זירת הרצח, צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, מתוך פייסבוק

"יודעים שאתה שומר עלינו מלמעלה":מאות בני משפחה וחברים הגיעו היום (ראשון) לבית העלמין בחולון לחלוק כבוד אחרון ליורי וולקוב, שנדקר למוות בשבוע שעבר במעבר חציה בחולון.

בתו של יורי, דריה, ספדה בדמעות. "היית חלק בלתי נפרד מהמשפחה. אנחנו עדיין לא מאמינים שלא תשוב יותר לביתנו, לחבק ולנשק אותנו", אמרה. "אנחנו יודעים שאתה שומר עלינו מלמעלה. אנחנו עדיין לא מאמינים שאותו אדם נוראי עשה לך חור בלב, את החור הזה עשה בלב של כולנו, והוא לעולם לא יתמלא".

אשתו של יורי בוכה על קברו,צילום: גדעון מרקוביץ'

השר המיועד לביטחון לאומי, חה"כ איתמר בן גביר, הגיע להלוויה כדי לנחם את בני המשפחה: "יורי היקר, הסכין שפגעה בך - פגעה בלב של כולנו. הגעתי לכאן כדי לחזק את לנה ואת הילדים, ולומר לכם שבעזרת השם כשאכנס לתפקיד - אעשה הכל למגר את זה. המשטרה צריכה להיות חזקה מאוד ולפעול נגד אותם ארורים".

יורי וולקוב, שנרצח במעבר חצייה בחולון, הובא למנוחות // צילום: שמואל בוכריס

פרופ' רוני גמזו, מנהל בית החולים איכילוב, ספד לו: "תודה שבאתם לחלוק את הצער איתנו. האלימות מפריעה לנו לחיות את חיינו. כל מה שהאנשים רוצים זה לחיות את חייהם, רוצים יותר ביטחון - זה מה שהאזרחים צריכים".

דריה, בתו של יורי וולקוב,צילום: גדעון מרקוביץ

מוקדם יותר השבוע, בני המשפחה ביקשו לעזור להם בתשלום עבור חלקת הקבר בחולון, ולאחר ההירתמות של האזרחים, נאספו כ-300 אלף שקלים ועוד הגיעו תרומות בביט.

קרוביו בוכים על יורי וולקוב,צילום: גדעון מרקוביץ'

בדף התרומות נכתב: "יורי וולקוב, עובד כוח עזר בבית החולים איכילוב, נרצח בערב יום רביעי בדם קר בגלל שאשתו לנה צילמה רוכב אופנוע שעבר באור אדום, וכמעט פגע בבני המשפחה שחצו מעבר חצייה. יורי היה המפרנס העיקרי בבית, וכעת מעבר לכאב העצום והתדהמה, לנה אלמנתו מבקשת את תמיכת הציבור בהמשך הדרך ובהמשך החיים. כל שקל יעזור ללנה לטפל בילדים ולנסות לאזן במעט את הבעיה הכלכלית שנגרמה לה ולבני משפחתה בעקבות הרצח המזעזע".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר