אישה בת 25 הותקפה אתמול (רביעי) בחניון הרכבת בלהבים על ידי שני חשודים, שהם אחיה, ככל הנראה על רק כבוד המשפחה, זאת כיוון שקיימה פעילות ספורטיבית בחוץ. הם נעצרו ויובאו בפני בפני שופט בבית משפט השלום בבאר שבע.
האישה ניצלה הודות לתושייה של חייל צה"ל שהיה באזור שהבריח את התוקפים מפניה.
שוטרי תחנת רהט הגיעו למקום ומתחקור ראשוני עלה כי שני חשודים תקפו אותה באכזריות תוך גרימת חבלות בכל חלקי גופה באמצעות מגבה מכני (ג'ק רכב) וניסו לחטוף אותה.
רפ"ק יוסי שרפיק מתחנת רהט אמר: "אירוע חמור. מתחקור שלנו עולה החשד כי הרקע למעשה הוא רצונה של הקורבן לבצע פעילות ספורטיבית באזור, אז אותרה בידי בני משפחתה והותקפה באכזריות בשל כבוד המשפחה. הודות לתושייתו של חייל נמנעה תוצאה חמורה הרבה יותר. שוטרי התחנה פתחו בסריקות ומאמץ חקירתי והביאו למעצרם של החשודים אחד מהם בעודו נוסע עם הרכב אשר אך גנב מאחותו אותה תקף והשאיר חבולה ומדממת".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו