"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
רוכב האופנוע שתקף באיילון ונעצר טוען: "הנהג פגע בי וסירב למסור פרטים"
מעצרו של החשוד בתקיפה הוארך בשלושה ימים • מבדיקה ראשונית עלה כי נהג הקטנוע היכה מספר פעמים באמצעות הקסדה שלו את נהג הרכב • הרקע - תאונה קלה שהתרחשה בין השניים • במהלך הלילה הוחמר מצבו של הפצוע והוא אושפז בטיפול נמרץ, מצבו בינוני

קטטה אלימה באיילון דרום

רוכב האופנוע שתקף באיילון ונעצר טוען: "הנהג פגע בי וסירב למסור פרטים"

מעצרו של החשוד בתקיפה הוארך בשלושה ימים • מבדיקה ראשונית עלה כי נהג הקטנוע היכה מספר פעמים באמצעות הקסדה שלו את נהג הרכב • הרקע - תאונה קלה שהתרחשה בין השניים • במהלך הלילה הוחמר מצבו של הפצוע והוא אושפז בטיפול נמרץ, מצבו בינוני

,עודכן
0השמעה

בית משפט השלום בתל אביב האריך היום (שלישי) בשלושה ימים את מעצרו של רוכב האופנוע, אריק גרינפלד, בגיןתקיפת אדם אחר בנתיבי איילון לכיוון דרום בתל אביב.הרקע לתקיפה הוא תאונה קלה שהתרחשה בין התוקף, רוכב קטנוע, לבין המותקף שנהג ברכב פרטי.

עו"ד חגית רחמני וייס, שמייצגת מטעם הסניגוריה הציבורית את החשוד בתקיפה באיילון, אמרה: "החשוד משתף פעולה עם החוקרים ומסר גרסה להשתלשלות האירועים. לטענתו הותקף על ידי המתלונן ופעל מתוך הגנה עצמית. אנו ממתינים שהמשטרה תבדוק את גרסתו. הוא הביע צער עמוק על האירוע והוא נמצא במצב נפשי קשה לאחר ששמע על מצבו של המתלונן".

לאחר תאונה קלה שהתרחשה ביניהם, השניים עצרו בצידי הכביש, והתפתח ביניהם דין ודברים כשהם עומדים זה מול זה. זמן קצר לאחר מכן, תקף רוכב הקטנוע את בעל הרכב הפרטי באמצעות הקסדה שלו מספר פעמים, כאשר בפעם השלישית המותקף איבד את הכרתו ונשכב על הכביש ללא תזוזה.

במהלך הלילה הוחמר מצבו של הפצוע והוא אושפז במחלקת טיפול נמרץ, אך הבוקר בית החולים עדכן כי הוא במצב בינוני ויציב. נהג הקטנוע, בן 37 מת"א, הובא לחקירה בסיומה נעצר והיום המשטרה תבקש להאריך את מעצרו בימים נוספים בבימ"ש השלום בת"א.

תיעוד התקיפה בנתיבי איילון דרום,צילום: השימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א לחוק זכויות היוצרים

נהג הרכב פונה לקבלת טיפול רפואי בביה"ח איכילוב כשמצבו הוגדר קל, אך כאמור, במהלך הלילה הוחמר מצבו והוא אושפז במחלקת טיפול נמרץ כשהוא סובל משברים בגולגולת ודימום תוך מוחי.

בחקירתו במשטרה אמר רוכב האופנוע שנהג הרכב פגע בו וסירב למסור לא פרטים ואז יצא מרכבו היכה אותו והוא נכנס לסוג של אמוק. היום בצהריים כאמור הוא יובא להארכת מעצר.

50% מהישראלים נתקלו בקטטה בכביש

מסקר שקיימה לאחרונה עמותת אור ירוק: אחד מכל שני ישראלים נתקל בקטטה בכביש הסקר בוצע באמצעות מכון המחקר "מאגר מוחות", חשף כי אחד מכל שני ישראלים (48%) דיווח כי נתקל בקטטה בכביש. הסקר נועד לבחון את שיעור האנשים המדווחים כי הם נתקלים בתופעות שונות של זעם ותוקפנות מצד נהגים בכבישי ישראל.

92% דיווחו כי ראו לפחות פעם אחת בשנה האחרונה כלי רכב שחותך רכבים אחרים או נצמד אליהם, 43% דיווחו כי נתקלו בתופעה מעל שש פעמים. 92% דיווחו כי ראו לפחות פעם אחת בשנה האחרונה כלי רכב שצפר בכוונה ובאגרסיביות, 34% נתקלו בתופעה מעל שש פעמים. 81% דיווחו כי נתקלו לפחות פעם אחת בשנה האחרונה ברכב שסנוור כלי רכב אחרים, 23% נתקלו בתופעה מעל שש פעמים. 79% דיווחו כי נתקלו באלימות מילולית (קללות) ותנועות מאיימות לפחות פעם אחת בשנה האחרונה, 16% נתקלו בתופעה מעל שש פעמים. 48% דיווחו כי נתקלו לפחות פעם אחת בקטטה בכביש בשנה האחרונה, 5% נתקלו בתופעה מעל שש פעמים.

עו"ד יניב יעקב מנכ"ל עמותת אור ירוק: "הציבור רוצה לראות יותר ניידות משטרה בכבישים וזו הדרך המרכזית לצמצם באופן אפקטיבי את הבריונות בכבישים. חייבים להוסיף למשטרת התנועה 200 ניידות וחייבים להוסיף מאות שוטרים כדי שיגבירו את ההרתעה בכבישים ויחזירו את תחושת הביטחון לכולנו"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו