"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה עצרה חשוד נוסף ברצח רבאב אבו סיאם בלוד

אמיר אבו גאנם, תושב לוד בשנות ה-20 לחייו, הוא העצור השלישי ברצח שהתרחש בלוד בחודש יולי האחרון • אבו סיאם, מורה ואם לשלוש בנות, נרצחה כזכור ביריות בעת שישבה בחצר בית הוריה

,עודכן
0השמעה
רבאב אבו סיאם

רצח רבאב אבו סיאם בלוד:משטרת מחוז מרכז ממשיכה במאמציה לפענח את הרצח של תושבת לוד בחודש יולי ואתמול (שני) עצרה חשוד נוסף, אמיר אבו גאנם, תושב לוד בשנות ה-20 לחייו במעורבות ברצח. עם זאת, טרם נעצר חשוד ברצח עצמו.

אבו סיאם, מורה ואם לשלוש בנות, נרצחה כזכור ביריות בעת שישבה בחצר בית הוריה בלוד ביחד עם שתים מבנותיה ועם אמה. אבו סיאם סווגה במשטרה כמאוימת בדרגה הגבוהה ביותר, על פי החשד על ידי הגרוש שלה והמשטרה ביקשה להכניסה למקלט לנשים בסיכון אך היא סירבה.

לפני הרצח שהתה בבית בטוח אצל קרובת משפחה בדרום הארץ אך באותו ערב בו נרצחה חזרה ללוד כדי לראות את בנותיה. לאחר הרצח נמלט הרוצח מהמקום .

בשבוע שעבר עצרו החוקרים שני תושבי לוד בשנות השלושים לחייהם בחשד למעורבות ברצח נורה עלא אל סוח אשר נרצח בתחילת החודש בעיר לוד.במהלך חקירתם התחזק החשד כי היו מעורבים גם ברצח של רבאב אבו סיאם. מעצרם הוארך בשבוע שעבר ואתמול כאמור נעצר חשוד נוסף שמעצרו הוארך היום עד ליום שני הבא. החקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר