"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד: סייעת סיעודית הותקפה באגרופים על ידי מטופל ברמב"ם
תופעת האלימות כלפי צוותים רפואיים וסיעודיים לא עוצרת • הסייעת ניסתה לעזור למטופל להתלבש והוא תקף אותה בראשה • היא איבדה את הכרתה למשך מספר דקות והועברה בהמשך למיון • החשוד נעצר על ידי המשטרה
סימני האלימות על מצחה של הסייעת שהותקפה

חשד: סייעת סיעודית הותקפה באגרופים על ידי מטופל ברמב"ם

תופעת האלימות כלפי צוותים רפואיים וסיעודיים לא עוצרת • הסייעת ניסתה לעזור למטופל להתלבש והוא תקף אותה בראשה • היא איבדה את הכרתה למשך מספר דקות והועברה בהמשך למיון • החשוד נעצר על ידי המשטרה

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האלימות כלפי הצוותים הרפואים נמשכת:סייעת של מערך הסיעוד באחת המחלקות הפנימיות בקריה הרפואית רמב"ם הותקפה היום (רביעי) בשעות הצוהריים על ידי מטופל, ואיבדה את הכרתה למספר דקות. בהמשך היא הועברה לבדיקה במיון. החשוד, תושב קרית אתא, נעצר על ידי המשטרה.

האירוע התרחש ליד מיטת מטופל בשנות ה-50 לחייו שאמור היה להשתחרר היום מאשפוז. הסייעת סיפרה שניסתה לסייע למטופל להתלבש ואז הוא תקף אותה באגרופים היישר לראשה. היא נפלה אל הרצפה ואיבדה את הכרתה למשך מספר דקות. היא פונתה כאמור למיון עם פציעה במצחה ונבדקה מבחינה רפואית. התוקף עוכב על ידי שוטר בית החולים שהוזעק מייד למקום והמשטרה תחליט אם לבקש את הארכת מעצרו.

הרופאה שהותקפה בבאר יעקב (ארכיון),

כזכור, בחודש יוני האחרון המשטרה עצרה תושב באר יעקב בחשדשתקף באמצעות מוט ברזל רופאה בקופת חולים בעיר באמצעות מוט ברזל. החשוד, בשנות השלושים לחייו, הגיע אל קופת החולים על מנת לקבל טיפול רפואי. כעבור דקות ספורות החל להתפרע, אחז במוט ברזל והיכה באמצעותו את הרופאה בראשה. הרופאה נפגעה באורח קל ופונתה אל המרכז הרפואי שיבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...