"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תושב ירושלים חשוד בביצוע עבירות מין חמורות בקטין קרוב משפחתו
המעשים התרחשו במספר מקרים שונים במהלך מספר שנים • המשטרה עצרה את החשוד ומבקשת להאריך את מעצרו
שוחרר למעצר בית (אילוסטרציה)| צילום: מישל דוט קום

תושב ירושלים חשוד בביצוע עבירות מין חמורות בקטין קרוב משפחתו

המעשים התרחשו במספר מקרים שונים במהלך מספר שנים • המשטרה עצרה את החשוד ומבקשת להאריך את מעצרו

,עודכן
0השמעה

משטרת ישראל עצרה אתמול (שלישי) חשוד בביצוע עבירות מין בקטין קרוב משפחתו. החשוד, בשנות ה-30 לחייו ותושב ירושלים, נחשד שביצע את עבירות המין במספר מקרים שונים במהלך מספר שנים.

חקירת המשטרה במחוז ירושלים החלה בעקבות דיווח שהתקבל לפני מספר ימים. החשוד נעצר אתמול על ידי בלשי הנוער והועבר לחקירה. היום, יובא החשוד לבית המשפט לדיון בהארכת מעצרו לטובת המשך החקירה.

ממשטרת ישראל נמסר: "משטרת ישראל תמשיך להיאבק בנחישות בעבירות המין המבוצעות בתוך המשפחה כלפי קטינים וחסרי ישע, במטרה למצות את הדין עם עברייני המין באשר הם".

זהו אינו המקרה היחידי בתקופה האחרונה בו משטרת ירושלים חוקרת עבירות מין בקטינות. לפני כשבוע נעצר תושב מזרח ירושלים בן 19 החשוד בביצוע עבירות מין חמורות באחותו בת ה-10 במספר מקרים שונים.

בנוסף לפני כחודש נעצר יוסף אוחיון ע"י משטרת ירושלים בחשד שביצע עבירות מין בקטינות במסגרת עמותה בראשותו שעוסקת בהעצמת בני נוער והכנתם לקראת השירות הצבאי. על פי החשד, במהלך פעילות העמותה, שהתרחשה גם במוסדות חינוך גדולים בירושלים ויישובי הסביבה, יצר החשוד קשרים עם חניכות צעירות, ניצל את קרבתו אליהן תוך מצג שווא אודות עברו הצבאי והמקצועי על מנת לרכוש את אמונן. החשוד הינו ראש מכינת אריות יהודה, אב לארבעה ובעל ניסיון רב בתחום החינוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו