״יש לי התכתבויות איתה, כשאחשוף אותם תבינו את הכל. אתם לא יודעים במה מדובר, לא מגיע לי״, אמר כוכב הכדורגל לשעבר החשוד באונס, בדיון שהתקיים בבית המשפט בדיון צו האיסור על שמו.
בית המשפט המחוזי בתל אביב דחה מסיבה טכנית את הערעור על צו איסור הפרסום על שמו לאחר שהבקשה הוגשה באיחור של יום.
עורכי הדין של כדורגלן העבר, משה גלעד ורינת גלעד פרל, מסרו: "בית המשפט המחוזי אסר לפרסם את שמו של מרשנו והדבר אומר דרשני ביתר שאת. מדובר בעלילת שווא המיועדת לפגוע במרשנו עקב סכסוכיה של המתלוננת ובן זוגה עם מרשנו.
"ברשותנו וברשות הפרקליטות חומרים רבים המעידים על חוסר אמינות מוחלט של המתלוננת.אנחנו משוכנעים שמרשנו חף מפשע. עובדה היא שאחיה קצין משטרה לא מאמין לה וזה רק קצה הקרחון לגבי השקר הגס.עכשיו שבית המשפט המחוזי דחה את הערעור על איסור הפרסום ואסר לפרסם זאת הוכחה ניצחת לחפותו המלאה".
בתחילת השנה הגיעה האישה למשטרה והתלוננה על התקרית שאירעה לפני חמש שנים, לדבריה מי שאנס אותה הוא למעשה בן דוד שלה. כדורגלן העבר נחקר תחת אזהרה בחשד לתקיפה מינית ולאחר מכן אף עומת עם המתלוננת, שם הציג לה התכתבויות שבהן היא מציעה לו להגיע לתל אביב ולצאת איתה גם לאחר האירוע.
מאז תחילת החקירה הוטל צו איסור פרסום על שמו של הכדורגלן והיום היה אמור להתקיים דיון בערעור בבקשה לצו איסור פרסום, אולם אז התברר כי הבקשה הוגשה באיחור של יום ובית המשפט קיבל את בקשת פרקליטו של הכדורגלן, עו״ד משה גלעד, ודחה את הבקשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו