"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חייל משמר המלכה נחטף בשל "רומן אסור"

חייל בריטי חשד שחברו מנהל רומן עם גרושתו - וכלא אותו בתא המטען של מכוניתו

,עודכן
הזוג ווטסון בעת חתונתם

באהבה ובמלחמה אין כללים: חייל במשמר המלכה הבריטי נחטף על ידי חברו, אף הוא חייל, לאחר שזה האחרון חשד בו כי ניהל רומן עם אשתו לשעבר.

תחילתה של הפרשה המוזרה התרחשה בעת שג'יימס דיקס (28) שמר על מתקן הארחה מלכותי ליד טירת ווינזדור. לפתע הגיע למקום חברו ליחידה לשעבר, ג'ון ווטסון (43), וחטף אותו בדרך הכי לא מלכותית שיש: הוא דחף את ג'יימס לתא המטען, קשר את ידיו באזיקונים, וכיסה את פיו בסרט הדבקה.

הסיבה: ג'ון חשד כי ג'יימס ניהל רומן עם גרושתו לינדזי. ג'ון נסע עם החטוף לאזור לא רחוק ממקום החטיפה, ושם הוציא את ג'יימס מתא המטען. בשלב זה ג'יימס ניסה להתנגד אולם לא היה לו כל סיכוי כיוון שג'ון שלף סכין ודקר אותו בראשו ובידו.

הסיוט הסתיים לבסוף לאחר ששוטר הבחין במתרחש והזעיק גיבוי. על פי דיווח "בסאן" הבריטי, ג'ון, חייל בצבא הוד מלכותה, היה נשוי ללינדזי ולשניים שני ילדים משותפים, אך הם התגרשו.

השניים שירתו יחד ביחידה שבה שירת בעבר הנסיך הארי, מאז ג'ון הפך לשומר ביחידה צבאית אחרת, ואילו ג'יימס נותר במשמר המלכה.

ג'ון (משמאל) וג'יימס בימים הטובים

מעיון בתמונות של ג'ון וג'יימס ברשתות החברתיות עולה כי שני החיילים היו בעבר חברים טובים במיוחד ואף יצאו לבילויים משותפים בעת ששירתו באותה יחידה.כעת, ג'יימס מחלים בביתו מהפציעות שנגרמו לו, אולם הוא יידרש בעתיד לניתוח בידו שכן הסכין פגעה בעצבי ידו.

ידיד של משפחת דיקס אמר ל"סאן" כי "זו היתה התקפה נוראית. ג'יימס לא שב לתפקידו מאז הפציעה, והוא עדיין בחופשת מחלה".ווטסון נעצר והוא מואשם כעת בחטיפה ובגרימת חבלה גופנית חמורה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר