"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אמיר כבירי מביא את אתר האמנות היוקרתי – The Art Newspaper לישראל

בשורה חשובה מאוד לחובבי האמנות בישראל – איש העסקים ואספן האמנות הידוע, אמיר כבירי, רכש את הזיכיון בישראל של אתר האמנות החשוב בעולם - The Art Newspaper – והוא מוציא בימים לאור בישראל את האתר The Art Newspaper Israel אתר אומנות ישראלי יוקרתי המסקר את כל מה שקורה בעולם האמנות ב30 מדינות, באמצעות עשרות כתבים הפרוסים ברחבי העולם

,עודכן
0השמעה
אמיר כבירי

בשיתוף ארט ניוז ישראל

Newspaper בישראל! לאחר שהוקמו הסניפים בלונדון, ניו יורק, פריז, שנחאי אנו זוכים ליהנות מאתר אומנות ישראלי ברמה הגבוהה ביותר –

האתרThe Art Newspaper Israelמסקר את חדשות האומנות, האירועים האומנותיים החשובים מרחבי העולם, פרשנויות, ניתוחים, התפתחויות, מגמות, ביקורות ופרשנות של שחקנים מרכזיים בסצנת האמנות, אומנויות חזותיות כפי שהן מושפעות מפוליטיקה וכלכלה בינלאומית, התפתחויות במשפט, מס, שוק האמנות, איכות הסביבה ומדיניות תרבות רשמית, זאת באמצעות עשרות כתבי אומנות בכל רחבי העולם.

יח”צ

אתר האמנות The Art Newspaper Israel מביא בנוסף למה שקורה בעולם הרחב, גם דיווחים על מה שקורה בעולם האמנות בישראל- כולל תערוכות, אנשים, התפתחויות ועוד.

האתר הישראלי מהווה בהחלט בשורה מאוד חשובה ושדרוג לעולם האמנות ולחובבי האמנות בישראל.

מי שזכה לקבל את הזיכיון בישראל ומשמש כמו”ל של ארט ניוז ישראל, הוא איש העסקים אמיר גרוס כבירי – העוסק בתחום האומנות הבינלאומי שנים רבות ובעל קשרים בינלאומיים רחבים בענף.

כבירי ידוע כאספן אמנות בינלאומי, ומכהן כנשיא קרן מ.ת. אברהם משנת 2004 על שם סבו, מנצור תמיר אברהם וכנשיא קרן נאמני מוזיאון ארמיטאז’ בישראל.

תוכלו לעקוב אחרי ארט ניוז ישראל –https://www.artnewspaper.co.il/

בשיתוף ארט ניוז ישראל

כדאילהכיר