בשיתוף ליאת מזרחי
במדינת ישראל פועלים כיום למעלה מ-600 אלף עסקים קטנים ובינוניים, מרביתם נשים וגברים שעובדים באופן עצמאי. העסקים הללו מהווים את עמוד השדרה של הכלכלה הישראלית, ואחראים על למעלה מ־60% מהמחזור הכספי במשק.
בתוך המגזר הזה, תחום טיפולי היופי והאסתטיקה הרפואיים הוא הצומח ביותר, אך באותה נשימה גם אחד התחרותיים שיש. מדי שנה נפתחות מאות קליניקות, מכונים ועסקים חדשים, כשהביקוש לשירותים אסתטיים רק הולך ומתרחב.
כדי להישאר רלוונטיים, לשמור על בידול ולייצר יתרון תחרותי, יותר ויותר אנשי מקצוע כאלה ואחרים מבינים שכבר אי אפשר להסתמך על מה שלמדו בעבר. המציאות של היום דורשת התפתחות מתמדת והתעדכנות בטכניקות ובתחומים שיכולים להעניק ערך מוסף אמיתי ללקוחות, בין אם מתוך רצון להגדיל את ההכנסה מקהל הלקוחות הקיימים, ובין אם כדי להגיע לקהלים חדשים שמחפשים פתרונות מתקדמים יותר.
ליאת מזרחי: מהקליניקה לשדה ההכשרה
אחת מנשות המקצוע שמובילות את השינוי הזה בישראל היא ליאת מזרחי, מאסטרית בתחום הקעקוע הפרא-רפואי והבעלים של Liat Mizrahi Medical& Aesthetic Tattoo, שנחשבת כיום כאוטוריטה המובילה בישראל בתחום טשטוש סימני מתיחה וצלקות.
לאורך השנים טיפלה מזרחי באלפי מטופלים בשיטת הקמופלאז׳ לצלקות ושיטת ה-MCA לטיפול בסימני מתיחה, ובזכות שיתוף פעולה מתמשך עם רופאים ומנתחים בכירים, היא זיהתה מקרוב את הצורך ההולך וגובר בפתרון מקצועי, עדין ומדויק, כזה שמעניק לאנשים מענה אמיתי למראה העור ולביטחון העצמי שלהם.
לכן, כיום ליאת מזרחי מלמדת הלכה למעשה את מה שחוותה על בשרה במשך יותר משבע שנים של ניסיון מעשי. ההכשרות שהיא מעבירה מיועדות לטווח רחב של משתתפים, החל מרופאים ואחיות, דרך קוסמטיקאיות ומקעקעים, וגם אנשים ללא רקע קודם שמעוניינים ללמוד מקצוע חדש עם ערך טיפולי אמיתי.
שיטה שמבוססת על ניסיון מוכח בשטח

.
בעוד שהיום הראשון של ההכשרה הוא עיוני, ביום השני נעשית התנסות מעשית על מודליסטית אמיתית, עד שמושגת שליטה מלאה והבנה מעמיקה של הטכניקות השונות.
“אני מלמדת אחד לאחד את כל מה שלמדתי לאורך השנים. כיצד לזהות את סוגי צלקות, מתי אסור לגעת בהן, מה עושים במקרה של צלקת קלואידית, איך ליצור התאמת גוון מדויק לעור, וכל אותם פרטים קטנים שעושים את ההבדל הגדול”, ליאת מזרחי מסבירה.
בהכשרות שלה ליאת מזרחי דוגלת בדיוק ופשטות, על פי הגישה שלמדה מממציא השיטה והמשיכה לפתח בישראל. בלי חומרי גלם מיותרים ובלי חמישים גווני צבע שאין בהם צורך, אלא היא מדגימה כיצד בעזרת חמישה גוונים מדויקים בלבד ניתן להגיע לתוצאות מרשימות במיוחד, שיש ביכולתן לטשטש צלקות בכל גוון עור.
טעימה קטנה מתוך ההכשרה תוכלו לקבל כאן.
ההכשרות עצמן מתקיימות בקבוצות קטנות של שלושה עד חמישה משתתפים בלבד, כדי שכל אחת ואחד יקבלו יחס אישי, יעברו תרגול אמיתי ויקבלו משוב צמוד. “עד שאני לא רואה איך כולם מתנסים בפועל על מודליסטית ומבצעים את העבודה בשלמות, הם לא מקבלות תעודה, כי אני רוצה שהם יצאו מההכשרה עם ביטחון מושלם להתחיל לעבוד מיד לאחר מכן”, ליאת מזרחי הוסיפה וסיפרה.
לצד ההכשרות הפרונטליות, ליאת מזרחי בנתה גם הכשרה דיגיטלית ראשונה מסוגה בישראל, שנרכשת גם על ידי תלמידים מהעולם. גם ההכשרה הזו כוללת את שתי הטכניקות, קמופלאז׳ לצלקות ושיטת ה-MCA לסימני מתיחה, והיא מאפשרת ללמוד מהבית, כל אחד בקצב שלו.
ההכשרה כוללת ערכת עבודה מלאה שכוללת בתוכה את המכונה המקצועית, הפיגמנטים וכל הציוד הנלווה שצריך כדי להתחיל לעבוד מיד עם סיום הלימודים.

.
הליווי שליאת מזרחי מעניקה לא נגמר עם סיום ההכשרה, אלא מי שסיימו את הלימודים נשארים בקשר עם ליאת בקבוצת וואטסאפ פעילה, שבה כולם יכולים לשתף תמונות, לשאול שאלות ולהתייעץ. למעשה יש אפילו מי שסיימו את ההכשרה לפני שלוש שנים ועדיין שולחים לליאת שאלות והיא שמחה לענות, וגם זה משהו שאין באף מקום אחר.
מאחר ומדובר בתחום חדש בישראל עם ביקוש הולך וגדל וכמעט בלי תחרות,
בוגרי ההכשרות של ליאת מזרחי מספרים כי תוך שלושה טיפולים בלבד הם כבר החזירו את ההשקעה, ומצאו לעצמם נישה ייחודית שמביאה ערך אמיתי גם ללקוחות וגם לעסק.
לכן אם אתם פעילים בתחום טיפולי היופי והאסתטיקה הרפואיים ומחפשים איך להתרחב ולתת מענה אמיתי למצוקה שקיימת בקרב רבים, מי שחיים עם צלקות וסימני מתיחה, ההכשרות של ליאת מזרחי משנות את כללי המשחק ומציעות הזדמנות מקצועית שלא כדאי לפספס.
לבדיקת התאמה להכשרות המקצועיות של ליאת מזרחי, לחצו כאן.
בשיתוף ליאת מזרחי

