בשיתוף מיה ביץ'
בשגרה של כל אחד מאיתנו, כמעט בכל שבוע, אנחנו מקבלים המלצות מבני משפחה או חברים על מקומות שונים ואתרים מיוחדים שכדאי לבקר בהם ברחבי הארץ. אבל כשמדובר על חופשה או ביקור בעיר אילת, יש מקום אחד בלבד שזוכה לקונצנזוס מקיר לקיר.
בין שמיים לים: חוף מוזהב ואנשים שלא רוצים ללכת הביתה
מדובר בחלקת אלוהים קטנה של רצועת חוף מרהיבה, זהובה ונקייה, שמשתרעת על פני כ-1,000 מטרים בלוקיישן הכי נחשב בעיר ממש על הטיילת, אנחנו מתכוונים כמובן למיה ביץ’. שם, על שפת הים, מחכות ספות נוחות במיוחד שמספקות את השילוב המושלם בין רוגע, נוף עוצר נשימה ואווירה משוחררת לכל מי שמחפש רגע של שקט, שמש, נשימה עמוקה וחיבור אמיתי ליופי הפראי של מפרץ אילת שנמצא ממש במרחק נגיעה.
ובתוך כל זה גולת הכותרת היא מסעדת מיה ביץ’. המקום שנפתח בסערה על ידי הזמר עומר אדם, ומאז הפך לסיפור הצלחה קולינרי שנמצא כיום בבעלותו של ילד הפלא המקומי, רועי עמרם, מי שמוביל אותו לגבהים חדשים.

.
רועי עמרם: האיש ששינה את פני הקולינריה המקומית
לפני שני עשורים רועי הגיע לאילת ומאז לא הפסיק להשאיר חותם על סצנת הקולינריה המקומית. לאורך השנים הוא הספיק להקים ולנהל שתיים ממסעדות הבשר המובילות והפופולריות בעיר, להפעיל אולם אירועים מצליח וגם קייטרינג מבוקש. אבל לפני שלוש שנים, רועי החליט לעשות שינוי. הוא לקח את כל הידע, הניסיון והתשוקה שלו ומביא אותם לידי ביטוי במקום שמשלב בין בילוי לטעמים.
בזכות יצירתיות והקפדה על הפרטים הקטנים ביותר, רועי ילד הפלא האילתי, כך מכנים אותו בעיר, יצר פלא של ממש, כזה שמזכיר את המקומות הנחשבים ביותר בעולם. מסעדת מיה ביץ’ היא מקום מרשים עם 250 מקומות ישיבה, בפנים ובחוץ, כך שכבר משעות בין הערביים אפשר ליהנות מחוויה קולינרית עשירה תחת כיפת השמיים. ולא משנה כמה פעמים תעשו את זה, זה תמיד מרגש. לשבת ליד הים, לאכול אוכל מצוין, ללגום יין איכותי, כשמעל מיליוני כוכבים.
המסעדה פתוחה לאורך כל ימות השבוע וסופי השבוע, החל מהשעה 10:00 בבוקר ועד 23:00 בערב, ועל הרגעים שהכי אהובים עליו, רועי עמרם מספר:
“הדבר שתפס חזק במיוחד הוא קבלות השבת של ימי שישי שאנחנו עורכים בין השעות 12:00 ל- 17:00. אלו הן מסיבות עם אווירה שאין בשום מקום אחר. חוויה שמשלבת מוזיקה טובה, אוכל מצוין, קוקטיילים ונוף לים. זה הפך מהר מאוד למסורת קבועה שמאות אנשים, תושבי העיר או מי שמגיעים לחופשה פשוט לא מוכנים לוותר עליה”.

.
כשחוף ים מושלם פוגש את הסושי הטוב בארץ
אבל מסעדת מיה ביץ’ היא הרבה מעבר לאווירה נעימה או נוף עוצר נשימה, היא גם מוסד קולינרי של ממש. המקום מציע תפריט עשיר ומגוון במיוחד שמתאים לכולם. ילדים, מבוגרים, משפחות וזוגות. התפריט נשען על יסודות המטבח הישראלי-ים תיכוני, ומשלב טעמים מרעננים וחומרי גלם טריים ואיכותיים.
אחד התחומים שבהם המסעדה מתבלטת במיוחד הוא סושי ברמה הגבוהה ביותר, כזה שמזמן הקנה לה מוניטין כאחד המקומות עם הסושי הטוב בישראל. כל רול עשוי במקום, בקפידה, עם דגים טריים ונגיעה יצירתית.
באופן טבעי במיה ביץ’ מתמחים גם בדגים על הגריל, ובמיוחד בנתחי פילה סלמון ולברק שנבחרים בקפידה, מתובלים היטב, ונצלים בדיוק כמו שכתוב בספרי השפים הנחשבים, והכל מוגש ברוחב לב ובמחירים נוחים לכל כיס.
מיה ביץ’: המקום בו השמש שוקעת עם מוזיקה, יין וריקודים
לקינוח יש במסעדת מיה ביץ’ גם רופטופ מרשים, שמשמש לא רק למסיבות, אלא גם לאירוע חברה, אירועים פרטיים ויש מי שמנצלים את המיקום והיופי של המקום גם עבור הצעות נישואין. כך שלא משנה איזה אירוע או בילוי אתם מחפשים באילת, במסעדת מיה ביץ’ תמצאו עולם ומלואו מול מפרץ הים האדום.
ואם עוד היה לכם מקום לספק, אז המסעדה אומנם פתוחה בשבת אך שומרת על כל כללי הכשרות. לכן כל מערך המטבח מתנהל על פי הקפדה מלאה בין מטבח בשרי ומטבח חלבי שמופרדים לחלוטין, בלי ערבוב בין המוצרים ובלי לוותר על הסטנדרט הגבוה של המטבח.
להזמנת מקום, חייגו עכשיו: 072-394-1993
בשיתוף מיה ביץ'