"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

5 סיבות להשקיע באתר בחירת מתנות לעובדים

פעם לא כולם הבינו עד כמה חשוב לבחור מתנות לעובדים, לרגל ימי הולדת וחגים. היום נראה כי יותר ויותר מעסיקים ומנהלי צוות הבינו עד כמה זה חשוב, אך בכל זאת - לא כולם יודעים איך לעשות זאת נכון

,עודכן
0השמעה
צילום ניקלס

בשיתוף ניקלס

בכתבה של היום, החלטנו להסביר לכם כל מה שצריך לדעת עלאתר בחירת מתנות לעובדים– ולהציג לכם 5 סיבות מרכזיות להשקיע באתר כזה על מנת לשמח את העובדים שלכם. אז שנתחיל?

כי מגיע לעובדים שלכם שתראו להם הערכה

לא כל המעסיקים מייחסים לכך חשיבות, אבל בואו נודה בזה – העובדים הם ללא כל ספק המשאב היקר ביותר שעומד לרשות כל מעסיק ומנהל צוות. לולא העובדים, לא היינו יכולים להגיע לכל אותם הישגים אליהם הגענו לאורך השנה הנוכחית. העובדים הם אלו שנשארים הכי הרבה שעות בחברה, והם אלו שמשקיעים את מירב המאמצים והאנרגיה שלהם על מנת שנוכל להמשיך באותה מגמת התנהגות. לכן, מגיע לעובדים שלנו שנראה להם הערכה, ואיזו דרך טובה יותר יש להראות הערכה לעובדים מאשר מחווה של חלוקת מתנות? כמובן שהכי טוב לבחור מתנות לעובדים דרך אתר ייעודי.

דרך נהדרת לשמח את העובדים

לא מעט פעמים, נוכל למצוא את עצמנו מחפשים אחר דרכים יצירתיות לשמח את העובדים ולהעלות להם את המורל. לפעמים נראה כי העובדים עייפים בגלל תקופה מאתגרת שנמשכת לאורך זמן, ולפעמים סתם בא לנו לשמח אותם ולתת בוסט קטן למורל בסביבת העבודה. ובכן, חלוקת מתנות זו אחת המחוות הטובות ביותר לשם כך, והיא הופכת להיות הרבה יותר פרקטית כאשר אנחנו עובדים עם אתר בחירת מתנות לעובדים.

הרבה יותר קל לבחור ככה מתנות

כולנו מסכימים על כך שחלוקת מתנות לעובדים היא דבר חשוב מאוד – אך לא תמיד פשוט לבצע אותה על הצד הטוב ביותר. נצטרך תמיד לבחור את המתנה הטובה ביותר עבור כל עובד, ואילו לשם כך נצטרך לקחת בחשבון את התחביבים שלו מחוץ לשעות העבודה, את תחומי העניין ואת ההעדפות שלו. לא תמיד יהיה לנו זמן לעשות זאת בצורה נכונה, בטח לא אם אנחנו עובדים בחברה גדולה ואנחנו מנהלים צוות גדול של עשרות עובדים. לכן, אתר בחירת מתנות לעובדים מקל עלינו – במקום שנבחר כל מתנה בפני עצמה לבד, כל מה שנצטרך לעשות הוא לתת לעובדים לבחור בעצמם את המתנות בהן הם מעוניינים.

העובדים יבחרו משהו שמוצא חן בעיניהם

אתר בחירת מתנות לעובדים גם עוזר לנו להעלות את הסיכויים שהעובדים יהנו מהמתנות שלהם. אנחנו יכולים לנסות לבחור מתנות בהתאם לתחביבים וההעדפות של כל עובד – אבל לא תמיד נצליח לקלוע לטעם של כולם. לעומת זאת, כאשר אנחנו עובדים עם אתר בחירת מתנות לעובדים, יהיה לנו הרבה יותר קל לוודא כי כל עובד באמת יבחר מתנה שהוא יהנה ממנה ותשמח אותו – הרי העובדים הם אלו שבחרו בעצמם את המתנות שלהם. מתוך מגוון רחב מאוד של מתנות במגוון קטגוריות שונות – תוכלו להיות בטוחים כי כל עובד ימצא משהו אחד לפחות שמוצא חן בעיניו.

צילום ניקלס

.

חיסכון אדיר בזמן

אם אנחנו קונים כל מתנה באופן נפרד, לצד ההשקעה בחשיבה – נוכל למצוא את עצמנו מוציאים על כך לא מעט זמן, בטח אם מדובר בחברה גדולה המונה עשרות עובדים. לכן, ניתן להגיד כי אתרי בחירת מתנות לעובדים חוסכים לנו המון זמן – במקום להשקיע זמן בחיפוש אחר מתנות, בחירה והמתנה בתור – כל מה שנצטרך לעשות זה להמתין שהעובדים יבחרו בעצמם את המתנות שלהם.

האמור בכתבה זו כולל תוכן ומידע מסחרי / שיווקי באחריות המפרסם ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו

בשיתוף ניקלס

כדאילהכיר