"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחפשים קרקעות להשקעה בשרון? הרשו לאופטימל אינווסט לספר לכם על הזדמנות חד פעמית
שוק הנדל"ן הישראלי לא במקרה נחשב לשוק בו כדאי להשקיע. בישראל יש כמה נתונים ייחודיים אשר הופכים כל השקעה בשוק להשקעה משתלמת בהסתכלות אחורה. קודם כל, ישראל היא מדינה קטנה מאוד, מה גם שאיזורי הביקוש הולכים ותמעטים לאורך השנים האחרונות
צילום אופטימל אינווסט

מחפשים קרקעות להשקעה בשרון? הרשו לאופטימל אינווסט לספר לכם על הזדמנות חד פעמית

שוק הנדל"ן הישראלי לא במקרה נחשב לשוק בו כדאי להשקיע. בישראל יש כמה נתונים ייחודיים אשר הופכים כל השקעה בשוק להשקעה משתלמת בהסתכלות אחורה. קודם כל, ישראל היא מדינה קטנה מאוד, מה גם שאיזורי הביקוש הולכים ותמעטים לאורך השנים האחרונות

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בשיתוף אופטימל אינווסט

עד כדי כך שלא פעם הניסיון למצוא הזדמנויות שוות באמת, הולך והופך מאתגר מיום ליום. בנוסף, ישראל היא מדינה בה הילודה יחסית גבוהה, כלומר, תמיד רמות הביקושים יהיו גבוהות. קחו את שני הנתונים הללו וכבר אתם מבינים כי אם יש מקום בו שווה לכם להשקיע את הכסף שלכם, הרי שזה בענף הנדלן. מה גם שאם אנחנו כבר מדברים על איזורי הביקוש, הרי שאם יש לכם הזדמנות להשקעה מניבה במרכז הארץ, היינו מציעים לעשות את הצעד ולהשקיע, אמנם, לא פשוט למצוא מגרשים להשקעה בשרון. אבל אנחנו מצאנו פרויקט מיוחד, זו ההקמה של מתחם ‘נוף הירקון’. בתוך זמן קצר יהיו בידיכם כל הנתונים אשר יאפשרו לכם לקבל החלטה עליה תברכו.

כמה מילים על הוד השרון המתפתחת

כולנו יודעים כי העליה בביקוש לדיור במרכז הארץ נובעת בעיקר משום שבמרכז הארץ יש נגישות גבוהה יותר למרכזי תעסוקה. השכונה החדשה, נוף הירקון, היא קודם כל קרובה לערוצי תחבורה ראשיים. המתחם ממוקם מצפון לפארק האקולוגי. לא רחוק מהשכונות הפופולאריות רמות הדר ורמת מנחם. בהמשך, לאחר סיום הבניה, המתחם יתפרש לכבישים המרכזיים, כביש 40, כביש 5, כביש כביש 6. מה גם שבהוד השרון עצמה, קיימים מרכזי מסחר ותעסוקה. בין אם זה קניון שרונים הידוע או אזור התעסוקה נווה נאמן, שם אפשר למצוא היום משרדים של חברות הייטק מובילות במשק הישראלי.

אבל זה לא הכל. אנחנו יודעים כי על פי תוכניות הבניה, הוד השרון עתידה כמעט להכפיל את עצמה. נכון להיום, משישים ושמונה אלף תושבים, העיר תתפתח לקליטה של יותר ממאה אלף תושבים בתוך עשור לכל היותר. כך שמדובר על השקעה אשר בטווח הרחוק לא יכולה שלא להתברר כמשלמת במיוחד.

https://www.youtube.com/watch?v=mOC8Qd5yiso

כמה מילים על המתחם עצמו

במרכז הארץ אולי אפשר למצוא נכסים להשקעה. אבל אנחנו לא תמיד נמצא יחידות דיור חדשות, הבנויות על פי תו התקן החדש.פרויקט נוף ירקון, מתוכנן כך שמצד אחד, יכיל מרכזי מסחר ותעסוקה. מדובר נכון להיום על 220 אלף מ”ר המיועדים לכך בלבד מהצד השני יוקמו בערך 6,000 יחידות דיור. אבל יתרה מזאת, בין הבניינים, בתוך המתחם עצמו, מתוכננות מה שאנחנו קוראים להן: ‘ריאות ירוקות’. הרי גם עבור אלו המעוניינים להתגורר בעיר, יש צורך בשטחים ציבוריים, ופארקים צמודים לבינוי. בדיוק בגלל זה, לאורך כל התכנון, ישבו המתכננים ויצרו פסיפס כזה אשר מבטיח מגורים בסביבה עירונית, תוך הנאה מהקסם הטמון בחיים בסביבה ירוקה, שכונתית ופסטורלית.

למה ההזדמנות הזו שווה במיוחד

נכון להיום, רכישה של קרקע להשקעה בהוד השרון, כחלק מהשקעה בפרויקט החדש, תעלה כ – 619 אלף ש”ח. הערכות אומרות כי לאחר מתן אישורי הבניה ערך הקרקע לבדו יקפוץ לאיזור המליון וחצי שקלים. כלומר, עוד לפני הבניה עצמה, כבר תראו תשואה על הנכס. אם נחשב את עלויות, הבניה, אשר עתידות לעמוד על משהו כמו מליון שקלים עבור יחידת דיור עם ארבעה חדרים, אנחנו נגלה כי מדובר על מציאה חד פעמית. אם תעשו בדיקה קצרה, תגלו כי יחידות דיור דומות בעיר נמכרות היום בעלות של ארבעה מליון ש”ח לכל הפחות. בעסקה תוכלו להגיע ליחידת דיור בחצי מחיר לפחות.

אנחנו כאן כדי לתת לכם את המעטפת המקצועית

משרדאופטימל אינווסטמלווה מאות משקיעים בדרך לרכישה של נכסים בענף הנדל”ן. אנחנו מאמינים כי הזדמנות מהסוג הזה לא צריכה להיפתח רק עבור יזמים מנוסים בעלי ממון. אלא, אנחנו רוצים לאפשר לכל לקוח ליהנות מהזדמנות חד פעמית להשקעה בענף. אם אתם רוצים לקפוץ על ההזדמנות ואם מעניין אתכם לשמוע פרטים נוספים, אנחנו כאן ונשמח לענות לשאלות שלכם.

האמור בכתבה זו כולל תוכן ומידע מסחרי / שיווקי באחריות המפרסם ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו

בשיתוף אופטימל אינווסט