צילום בר מאסטר

”מעורבב, לא מנוער” סדנת קוקטיילים שתלמד אתכם איך לא לשתות כמו ג’ימס בונד

הקוקטיילים שאתם מכינים לא יוצאים כמו בבר? חולמים להיות הברמנים של החבר'ה או סתם להרשים את בני הזוג בקוקטייל מפתה?

בשיתוף בר מאסטר

בר מאסטר – ביה”ס הרשמי לברמנים בישראל מציעים לכם סדנת קוקטיילים חווייתית ומלאה בניחוחות וטעמים שתלמד אתכם את כל הסודות של עולם הקוקטיילים.

כולנו מכירים את התסריט הבא:
יום חמישי, נכנסים לבר או מסעדה, בוחרים קוקטייל כלשהו מהתפריט והברמן שולף מספר בקבוקים, מערבב משקשק ומסחרר והופ יש לכם קוקטייל מושלם!
צילום של התפריט, בירור מהיר עם הברמן על מרכיב מסוים ואתם בדרך לחנות המשקאות הקרובה.

עוברים יומיים, אתם שולפים את הכוסות, הקרח והמרכיבים, עוקבים אחרי המתכון אבל התוצאה הסופית מול הזיכרון שלכם היא כמו להסתכל על תמונות לפני ואחרי של השתלת שיער בטורקיה, אם עוצמים עין אחת ומתעלמים  שזה ראש של אדם אחר, זה כמעט דומה.

צילום בר מאסטר

.אתם מתחילים לתהות, אולי הקוקטייל מראש לא היה כזה טוב?
אולי זה היה עניין של הרגע והאווירה (וה2 צ’יסרים של ג’ימסון ששתיתם לפני זה), כמו הסיפורים שנגמרים ב”היית צריך להיות שם כדי להבין”.

7 כללים מנצחים איך להתכונן למסיבת קוקטיילים בבית

1) הכינו מראש את מי הסוכר, סופר פשוט:

    קחו כוס סוכר לבן וכוס מים רותחים וערבבו עד שהסוכר נמס לחלוטין.
(
מי סוכר מחזיקים עד כשבועיים במקרר בכלי סגור, נסו בקבוק סודה זכוכית קטן, הוא בגודל המושלם)

2)         כדאי לסחוט מראש את מיץ הלימון והליים ולסנן, מיצים סחוטים אידיאלים לשימוש עד כ-24 שעות במקרר.

3)         חיתכו את הקישוטים לקוקטייל מראש.
אין דבר יותר מסוכן מלתת למישהו צמא לחכות כדי שתצליחו לחתוך לימון בדיוק בצורה הנכונה לאינסטגרם.
(אפשר להכין הכל יום לפני ולכסות בנייר מגבת לפני שמכניסים למקרר
)

4)         עכשיו כשהכל מולכם תתחילו למזוג מהמרכיב הזול ביותר, ככה כשאם ישפך או תתבלבלו לא נבזבז חומרי גלם  יקרים .

5)         המרכיב האחרון שנכניס לשייקר או לכוס יהיה הקרח ככה שהוא לא יתחיל להפשיר ולדלל את הקוקטייל לפני שאנחנו רוצים שזה יקרה.

6)         תסגרו את השייקר ותשקשקו אותו בכל הכוח, דמיינו שהוא חייב לכם כסף, אנחנו רוצים שהכול יתקרר ויתערבב בצורה הכי טובה שיש.

7)         לסנן לכוס, אם צריך אז על קרח חדש, קשטו במשהו מוגזם וקיצוני ובקבלו החלטות חכמות בהמשך הערב.

אז אם אתם רוצים לשקשק מרטיני כמו ג’ימס בונד (אנחנו נסביר לכם למה הוא טועה), או סתם לארח חברים בסטייל, סדנת קוקטיילים של ברמאסטר היא מעל הכל חוויה קולינרית, מלאת פעילויות, בדיחות וסיפורים מחיי הלילה וכמובן אלכוהול.
אצלנו תלמדו לא רק להכין קוקטייל אלא גם להיראות טוב כשאתם עושים את זה!

צילום בר מאסטר

.

לאיזה פעילות מתאימה סדנת קוקטיילים ?

התשובה הקצרה? לכל אירוע! סדנאות קוקטיילים הם אירוע וורסטילי המתאים לכל קהל, נושא או סגנון.
תוכלו לבחור בסדנה אינטימית ורומנטית או קרנבל צבעוני משוגע מרובה משתתפים, מהמשפחה, חברים או קולגות מהמשרד!

  • סדנת קוקטיילים לגיבוש עובדי המשרד – אין דרך טובה יותר מלגבש קבוצות מאשר מסדנת קוקטיילים, זה לא עוד אירוע עבודה משעמם, תוכלו לראות את העובדים, המנהלים והמנהלות עובדים, צוחקים ומתחברים סביב הסדנה.
  • סדנת קוקטיילים למסיבת רווקות – סדנת קוקטיילים למסיבת רווקות היא אירוע בסטייל אחר.
    הסדנה מותאמת בדיוק לאווירה של מסיבת רווקות. צוות המדריכים החתיכים שלנו (או החתיכות, אל תתביישו אנחנו לא שופטים) שלנו יגיעו אליכן עם כל המשקאות והציוד הנדרש כדי לפנק אתכן בחוויה מיוחדת שלא תפסיקו לדבר עליה.
  • סדנת קוקטיילים ליום הולדת – יש אנשים שמעדיפים לקנות חולצה ליום הולדת, ויש אנשים שיודעים להפתיע באמת!
    סדנת קוקטיילים ליום הולדת היו מתנה נפלאה לחברים, בני זוג, משפחה ועוד, בסדנה תוכלו אתם והחוגגים ליהנות יחד, להכין קוקטיילים, לשתות ולייצר חוויה שלא תשכח לעולם!
  • סדנת קוקטיילים זוגית הוא לא יודע להכין מוחיטו? היא אף פעם לא מכינה לך את האולדפאשיין בצורה הנכונה?
    במקום לחפש טיפול זוגי, בואו לסדנת קוקטיילים זוגית תלמדו מה בני הזוג שלכם אוהבים וקבלו יחד את הכלים להפתיע או להיות מופתעים עם קוקטייל איכותי ברגע הנכון!
    תוכלו להצטרף לסדנה פתוחה יחד או להזמין סדנה פרטית אצלכם בסלון או להתארח באחד הסניפים שלנו.
צילום בר מאסטר

.

אז מה בעצם קורה בסדנת קוקטיילים?

בסדנה, שמתאימה למתחילים ולמנוסים, תכירו את ארגז הכלים של הברמן, כלי הבר, הכוסות ואת שיטות העבודה הבסיסיות.
אחרי שתכירו את הבסיס תקבלו סיור אל מוחו של הברמן, תלמדו איך לבחור ולשלב מרכיבים, ואיך להכין קוקטיילים מדהימים בעלי טעמים, מרקמים ועומק.
בנוסף, תשמעו סיפורים מעניינים על ההיסטוריה של האלכוהול, המתבלים, המיקסרים, והאנשים שעשו את המהפכה בעולם הבר.

במהלך הסדנה תקבלו את פיסות המידע הקטנות שיהפכו אתכם לברמנים ברמה הגבוה ביותר, לדוגמה:
איך ברמנים לא משתכרים ונמנעים מהאנגאובר? נשבור גם מיתוסים כמו האם ערבוב משקאות באמת רעיון רע (ספויילר – זה לא! אחרת לא היה לנו מקצוע)

אבל סדנת קוקטיילים זה לא רק תאוריה. בבר מאסטר מאמינים שהדרך הטובה ביותר ללמוד היא לעשות ובעיקר לנסות/לשתות. לכן, במהלך הסדנה, אתם תהיו הברמנים!
אתם יחד עם המדריך תכינו את הקוקטיילים בעמדות בר מקצועיות בבר אמיתי, עם תחרויות הפעלות שיכניסו אתכם לרגע לנעליים (ספוגות הבירה) של הברמן.

אז מה שותים?
הסדנה כוללת מגוון קוקטיילים בסגנונות שונים – חמוצים, מתוקים, ספייסים, מרירים, מעושנים וסגנונות מיוחדים ומטורפים שיגרו לכם את כל החושים.

לבר מאסטר יש מגוון רחב של סדנאות קוקטיילים ותוכלו לבחור בין מגוון סדנאות קוקטיילים בנושאים וסגנונות שונים.
יש לכם נושא ספציפי? דברו איתנו, מחלקת הסדנאות שלנו תתאים לכם מדריך וסדנה שתעשה לכם הכי שמח.

אז איפה לומדים לשקשק קוקטיילים?

כדי לחוות סדנת קוקטיילים מלאה בניחוחות וטעמים הצטרפו אלינו לסדנת קוקטיילים פתוחה המרחשת בכל סניפי ברמאסטר – ביה”ס הרשמי לברמנים בישראל.
מחפשים משהו אינטימי יותר?
המדריכים (התותחים) של בר מאסטר ילמדו אתכם לשקשק קוקטיילים מנצחים גם בבית, בעבודה ואיפה שצריך.
בר מאסטר  הוא בית ספר לברמנים ומקצועות הבר המוביל בישראל כבר 25 שנה עם הכרה מטעם איגוד הברמנים האמריקאי והבינלאומי.

המאמר נכתב ע”י דקל סיבוני מדריך בר מאסטר

האמור בכתבה זו כולל תוכן ומידע מסחרי / שיווקי באחריות המפרסם ומערכת ישראל היום אינה אחראית למהימנותו

 

בשיתוף בר מאסטר