"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עורך דין נזקי רכוש הצפה או שריפה מומלץ לשנת 2023 – המדריך המלא
כמדי סוף השנה אנו בודקים אודות עורך הדין אשר מומלץ על ידי לקוחותיו ועורכי דין אחרים, אשר השיג תוצאות משמעותיות עבור לקוחותיו
עו"ד חיים הקמן צילום מיטל אזולאי

עורך דין נזקי רכוש הצפה או שריפה מומלץ לשנת 2023 – המדריך המלא

כמדי סוף השנה אנו בודקים אודות עורך הדין אשר מומלץ על ידי לקוחותיו ועורכי דין אחרים, אשר השיג תוצאות משמעותיות עבור לקוחותיו

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בשיתוף עו"ד חיים הקמן

עורך הדין חיים הקמן אשר עוסק בתחום נזקי הרכוש עקב הצפה, שריפה או ליקויי בניה, נזקי רכב וגם נזק עקב פריצה, נבחר על ידנו לעורך הדין תביעות רכוש המומלץ לשנת 2023.

עורך הדין חיים הקמן נאות לפרט את המדריך המלא לנפגעי נזקי רכוש אשר מסייע לנפגעים לקבל את הפיצוי הראוי.

נזקי הצפה או שריפה בדירה הינם שכיחים ביותר ולרוב המבוטח נאלץ להתמודד מול חברת הביטוח ללא הידע או הכלים הנדרשים ומסכים לסכום הפיצוי שמציעה חברת הביטוח, גם אם הסכום לא משקף את מלוא נזקיו.

7 עצות זהב למבוטח שדירתו ניזוקה.

  1. מומלץ להיעזר בבעל מקצוע במקרה של נזק לרכוש, שמאי מטעמכם יבדוק ויתעד את הנזק ויעריך את הפיצוי לו אתם זכאים.
  2. יש לתעד את הנזק בתצלומים – לעיתים לאחר תיקון לא ניתן לעמוד היקף הנזק לרכוש.
  3. עדכנו את חברת הביטוח מוקדם ככל הניתן – אחרת תעמוד להם טענה שלא יכלו לבדוק את הנזק במועד הרלוונטי.
  4. במידה ונערך דו”ח על יד רשות כלשהי כגון רשות הכבאות שימרו העתק הדו”ח, יש משמעות אדירה לדו״ח שנערך על ידי גורם אובייקטיבי בזמן אמת.
  5. יש לשמור על כל קבלה בגין הוצאה.
  6. יש הבדל בין גובה הפיצוי בגין הנזק במידה ונרכש חדש, לכן אם בכוונתכם לרכוש רכוש חדש במקום זה שניזוק יש לעדכן חברת הביטוח והיא תפצה בערך של עלות המוצר החדש.
  7. יש לפנות לעורך דין שעוסק בתחום, בדרך כלל פגישות יעוץ לא כרוכות בתשלום ויש לוודא שאכן קיבלתם את מלוא הפיצוי הכספי עבור הנזק.

בנזקי רכוש ניתן לתבוע את המזיק שגרם לנזק או את חברת הביטוח במידה ונרכש על ידכם ביטוח מתאים אשר מעניק כיסוי ביטוחי למקרה.

דברים שחשוב לדעת במקרה של נזק לרכוש

  1. יש הבדל בין גובה הפיצוי ברכישת מוצר או תיקון לבין פיצוי ללא רכישת חדש – המושג נקרא ערכי שיפוי מול ערכי כינון הוא ערך המוצר החדש לדוגמא מכשיר הטלוויזיה ניזוק ומתקבל עבורו מחיר של טלוויזיה חדשה באותה הרמה.
  2. ערכי שיפוי – במקרה ולא רוכשים מוצר חדש, לדוגמא טלוויזיה במקרה זה יתקבל סכום פיצוי אשר משקף את שווי הטלוויזיה כמשומשת קרי שוויה במועד קרות הנזק.
  3. ברוב הפוליסות רטיבות קיר חיצוני איננו מכוסה.
  4. ביטוח דירה או משכנתא כולל ביטוח למבנה ולרכוש בהתאם לכיסוי שרכשתם ואף כיסוי ביטוחי נוסף אחר.

מתי כדאי להגיש תביעה לנזקי רכוש בעזרת עורך דין לנזקי רכוש?

במידה ולא קיבלתם פיצוי עבור מלוא הנזקים, יש לפנות לערכאות שיפוטיות בתביעה בגין נזק רכוש.

במקרים רבים חברות הביטוח מציעות סכום לפיצוי, כיצד ניתן לדעת האם הסכום משקף את היקף הנזק?

עורכי דין רבים לא גובים עבור פגישת יעוץ וניתן להיוועץ עימם אודות כדאיות הגשת תביעה או פניה לחברת הביטוח.

כיצד לבחור עורך דין נזקי רכוש הצפה או שריפה?

  1. וודאו כי עורך הדין הוא בעל ידע וניסיון בתביעות נזקי רכוש, הצפה ו/או שריפה וכן ליקויי בניה.
  2. וודאו כי עורך הדין נזקי רכוש מומלץ על ידי לקוחותיו.
  3. אין כמו תחושת בטן במרבית המקרים עורכי הדין אינם גובים תשלום על פגישת ייעוץ וניתן להיפגש עם עורך הדין ולהתרשם ממנו באופן ישיר.

חיים הקמן עורך דין נזקי גוף ורכוש

ילדי טהרן 10 ( מתחם העסקים WEST) ראשון לציון

טל ישיר: 050-7123474 פקס: 077-4704593

דואר אלקטרוניhaimhekman@gmail.com

בשיתוף עו"ד חיים הקמן