בשיתוף תוכן שיווקי
תנורים משמשים אותנו לאפייה ובישול של מזון, אך בשל המבחר העצום שקיים כיום במדינת ישראל אנשים רבים אינם יודעים כיצד לבחור תנור שיתאים בדיוק לצרכים שלהם. אם אתם חלק מאותה קבוצת אנשים, אתם יכולים להיות רגועים. בסופו של מאמר זה אתם תדעו בדיוק כיצד לבחור את התנור המתאים ביותר עבורכם.
תנור משולב או תנור בנוי?
כיום אנו יכולים לראות בחלק גדול מן הבתים במדינת ישראל תנורים בנויים שמשתלבים עם ארונות המטבח. במידה ואתם עוסקים בבישול באופן קבוע ואתם זקוקים לאזור עבודה מושקע, תנור משולב עם כיריים יהיה בחירה נהדרת עבורכם ללא כל ספק.
ללא כל קשר לתנור בו אתם מעוניינים, עליכם לבדוק מהן המידות של המקום במטבח בו מתוכנן להיות ממוקם התנור. מרבית התנורים הבנויים הקיימים בשוק הישראלי הם ברוחב סטנדרטי של 60 סנטימטרים, אך ניתן למצוא גם תנורים רחבים יותר וצרים יותר. חשוב מאוד לציין כי יש להשאיר מרווח של שלושה סנטימטרים לפחות בחלקו האחורי של התנור על מנת לאפשר לו להתאוורר, התייחסו לנקודה זו כאשר אתם בודקים מהן מידות העומק של התנור.
רמת האיכות והבטיחות של התנור
כדי שתוכלו להיות בטוחים שהתנור החדש שלכם יחזיק מעמד לאורך זמן גם אם הוא נמצא בשימוש לעיתים קרובות מאוד וכדי שהתוצאות שתקבלו מהשימוש בתנור יהיו לא פחות ממדהימות, אנו ממליצים לכם לרכוש תנור המיוצר על ידי אחת החברות הגדולות ובעלות המוניטין בתחום. תנורים שמיוצרים על ידי החברות הגדולות ביותר בתחום יספקו את התוצאות להן אתם מצפים ואף יותר מכך, כמו כן הם יחזיקו מעמד לאורך זמן רב מאוד גם אם הם נמצאים בשימוש לעיתים קרובות.
בנוסף על כך, חשוב מאוד להתייחס גם לנושא הבטיחות של התנור, במידה ואתם חיים בבית עם ילדים קטנים שעלולים לגעת בתנור ללא ידיעתכם, אתם יכולים לרכוש תנור הכולל פיצ’רים בטיחותיים שונים כמו למשל; כיבוי אוטומטי, נעילת בטיחות ועוד.
שיטת הניקוי של התנור
כל אדם שעוסק בבישול ואפייה לעיתים קרובות יאמר לכם כי אחת המשימות הקשות ביותר במטבח היא לנקות את התנור לאחר השימוש בו, אך גם לזה הצליחו למצוא פתרון. כיום ניתן לרכוש תנורים בעלי תהליך ניקוי עצמי פירוליטי או שתהליך הניקוי שלהם הוא קטליטי.
תנור בעל תהליך ניקוי קטליטי הוא למעשה תנור בעל ציפוי מיוחד על הדפנות, אותו ציפוי ייחודי גורם לשומן שמצטבר להישרף באופן מידי ולא להידבק לדפנות התנור, ללא ספק מדובר בתכונה יעילה אך עדיין יהיה עליכם לנקות את רצפת התנור.
תהליך הניקוי הפירוליטי הוא הרבה יותר איכותי – מדובר על תוכנית פעולה שמובנת בתוך התנור, במסגרת התוכנית התנור פועל לאורך מספר שעות בטמפרטורה של 500 מעלות ושורף את כל השומן שהצטבר לאפר, כל שעליכם לעשות הוא לנגב את האפר בסוף התהליך.
בשיתוף תוכן שיווקי
