"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ומי נשלח לשמש נהג בוס? מפעילות האמר

חיילות בצאלים, שעברו הכשרה לנהיגה בכלי הקרבי, זועמות על השיבוץ המשפיל • קצינים מתמרמרים: "לא רוצים לנסוע עם אישה בשעות לא שעות"

,עודכן
מפעילות האמר. רוצות להישאר בתפקידן // צילום: סוכנות ג'יני

אין נהגי בוס? יש פיתרון יצירתי -מפעילות ההאמריםיהפכו לנהגות בוס של ראשי הענפים המשרתים בבסיס.

הפתרון שאליו הגיעו במרכז הלאומי לאימונים ביבשה בצאלים (מל"י), עבור מה שהוגדר "מחסור זמני בנהגים". ההחלטה גרמה למרמור של המפעילות ושל הקצינים - כולם בדרגת סא"ל, שאף דרשו ממפקד מל"י להתערב ולשנות את ההחלטה. חלק מהקצינים ששוחחו עם מקורביהם, ציינו כי הם לא מעונייניםבנשים שתנהגנה עבורם, בין השאר מחשש לתלונת שווא בגין הטרדה מינית. גורם המכיר את הפרשה ציין כי "הקצינים מתרעמים על כך שהם יצטרכו לנסוע לבד עם אישה ברכב בשעות לא שעות, בשטח או לביתם. אלה גברים נשואים. זה יכול לגרום לסיטואציה לא נעימה".

האמר בצאלים // צילום: יהודה פרץ

גם החיילות, שעברו הכשרה מקצועית לתפקידן, מתרעמות על ההחלטה. תפקידמפעילת האמר קרביהוא תפקיד המיועד, ככלל, לנשים. הכשרת החיילות לתפקיד אורכת כמה שבועות, ובמהלך שירותן הן מוצבות בבסיס צאלים שבנגב, למעט בזמן תרגילים שמתקיימים ברחבי הארץ. לפי אתר צה"ל, נתוני הקבלה לתפקיד הם פרופיל 72 ומעלה, קב"א 48 ומעלה ורישיון נהיגה אזרחי. עוד נכתב באתר צה"ל כי "מפעילי האמר קרבי הם הפנים מאחורי המלחמה הבאה.

המפעילים לוקחים חלק באימונים יבשים, טקטיים, איכותיים ומעמיקים - ביום ובלילה, בקור ובחום, וגם במצבי שטח קיצוניים". אין פלא, אפוא, שמפעילות ההאמר ששובצו כ"נהגות בוס" הביעו מורת רוח על כך שבמקום לעסוק במקצוע שעבורו הוכשרו, הן נדרשות לשמש נהגות אישיות של קצינים בבסיסן. מדובר צה"ל נמסר: "עקב מחסור זמני בנהגים צבאיים, משום חשש בטיחותי ועל מנת לפתור בעיה נקודתית, הוחלט להציב מפעילות האמר קרבי כנהגות לתקופה זמנית בלבד. נדגיש כי מדובר במספר מצומצם, שיחזרו לתפקידן בקרוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר