"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
21 פצועים בפיצוץ בספינת מלחמה אמריקנית
בעקבות הפיצוץ שאירע מתחת לסיפון הספינה בונהום ריצ'רד, פרצה שריפה גדולה שבערה במשך שעות • חיל הים האמריקני: "הפיצוץ - בזמן עבודות תחזוקה"
הספינה USS בונהום ריצ'רד // צילום: רויטרס

21 פצועים בפיצוץ בספינת מלחמה אמריקנית

בעקבות הפיצוץ שאירע מתחת לסיפון הספינה בונהום ריצ'רד, פרצה שריפה גדולה שבערה במשך שעות • חיל הים האמריקני: "הפיצוץ - בזמן עבודות תחזוקה"

ספי פישמן
, עודכן

שריפה חזקה פרצה הלילה (שני) בסיפון ספינת מלחמה של חיל הים האמריקני, שעגנה לחופי בסיס חיל הים בסן דייגו שבארצות הברית. 21 אנשים נפצעו ופונו לקבלת טיפול רפואי.

טרם התבררו כל הפרטים באירוע, אך כבר עכשיו ניתן לדווח כי השריפה פרצה לאחר שאירע פיצוץ מסיבה כלשהי מתחת לסיפון הספינה USS בונהום ריצ'רד, שבימי שגרה משמשת כאחת מתוך תשע ספינות הקרב האמפיביות של חיל הים האמריקני, המסוגלת לשאת מספר מסוקים וכלי טיס נוספים.

בעקבות השריפה שפרצה ונמשכה במשך שעות, צוותי כיבוי והצלה רבים הוזעקו לאירוע, ושתי ספינות אחרות הוזזו למקומות אחרים מחשש שייגרם להן נזק.

בחשבון הטוויטר הרשמי של כוחות היבשה של חיל הים האמריקני נכתב כי "סמוך לשעה 08:30 ב-12 ביולי, התקבל דיווח על כך שפרצה שריפה על סיפונה של USS בונהום ריצ'רד, בעת שעגנה במזח בבסיס חיל הים בסן דייגו. כ-160 אנשים היו על סיפון הספינה באותה השעה. USS בונהום ריצ'רד עוברה עבודות תחזוקה בזמן שהתרחש הפיצוץ, וגודל הצוות שלה הוא כאלף בני אדם".

בהמשך, חיל הים האמריקני אישר באמצעות חשבון הטוויטר שלו כי אכן היו נפגעים באירוע וכתב: "18 מלחים הועברו לבית חולים מקומי עם פגיעות שאינן מסכנות חיים. כוחות כיבוי מקומיים, צבאיים וספינות כיבוי מגיבות לשריפה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...