"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחאת אנשי המילואים נמשכת: מאות רופאים ופרמדיקים ימסרו לקרפ"ר מכתבי אי התייצבות
חברי פורום הרפואה הצבאית, המונה מאות רופאים, מטפלי בריאות נפש ופרמדיקים בשירות מילואים פעיל, יזמו את האירוע בתל השומר במחאה על החקיקה לצמצום עילת הסבירות
מחאת המילואימניקים במאבק נגד הרפורמה המשפטית. צילום: אורן בן חקון

מחאת אנשי המילואים נמשכת: מאות רופאים ופרמדיקים ימסרו לקרפ"ר מכתבי אי התייצבות

חברי פורום הרפואה הצבאית, המונה מאות רופאים, מטפלי בריאות נפש ופרמדיקים בשירות מילואים פעיל, יזמו את האירוע בתל השומר במחאה על החקיקה לצמצום עילת הסבירות

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המחאה נגדהחקיקה לצמצום עילת הסבירות: היום (רביעי) בצהריים יתקיים אירוע מסירה המוני של כ-300 מכתבי אי התייצבות למילואים מחוץ ללשכת קצין רפואה ראשי בתל השומר.

חברי פורום הרפואה הצבאית, המונה מאות רופאים, מטפלי בריאות נפש ופרמדיקים בשירות מילואים פעיל, יזמו את קיום המחאה מחוץ ללשכתו של תת אלוף, פרופ' אלון גלזברג.

באירוע תימסר הצהרה לתקשורת ואחריה יימסרו מאות מכתבים ובהם הודעה על אי התייצבות למילואים. לדברי המארגנים הצעד ננקט בעקבות "הדהירה החד צדדית של הממשלה לחקיקת חוקי ההפיכה המשטרית שיהפכו את ישראל לדיקטטורה".

רעי אש

ישאו דברים במהלך האירוע: תא"ל בדימוס פרופ' ערן דולב, קצין רפואה ראשי לשעבר, אל"מ אורי ישראלי, קצין בריאות נפש, סא"ל אהוד בודנר, קצין בריאות נפש, רס"ן ד"ר אור גורן וסרן ד"ר יעל מילגרום.

מטעם "פורום הרפואה הצבאית" נמסר: "הממשלה דוהרת לעבר דיקטטורה ולא משאירה לנו ברירה. אם החוק לביטול עילת הסבירות יעבור, לא תהיה הגנה לחיילי צה"ל, ובכלל זאת לחיילי המילואים. לא נוכל לעמוד מנגד! אין צבא עם בדיקטטורה ואנחנו לא נשרת דיקטטורה".

אתמול הודיעו 161 לוחמים ולוחמות צוות אוויר במילואים שהםמפסיקים להתנדב מיידית למילואיםבעקבות המשך החקיקה המשפטית.

בחיל האוויר נערכים לאפשרות שטייסים ואנשי צוות אוויר יוציאו הודעה דומה בהמשך השבוע. בחיל ישנו חשש ממשי לפגיעה בכשירות שלו כבר בטווח הזמן הקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...