"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טרגדיה במשמר הגבול: הלוחמת מאיה אלוני התמוטטה ומתה בזמן אימון
לוחמת מג״ב בהכשרה התמוטטה לאחר אימון בבסיס האימונים של משמר הגבול במכמש • לאחר ניסיונות החייאה ופינוי מוסק, נקבע מותה • מפקד משמר הגבול הנחה על עוצר אימונים מיידי
חיילת מג"ב מאיה אלוני. צילום: דוברות מג"ב

טרגדיה במשמר הגבול: הלוחמת מאיה אלוני התמוטטה ומתה בזמן אימון

לוחמת מג״ב בהכשרה התמוטטה לאחר אימון בבסיס האימונים של משמר הגבול במכמש • לאחר ניסיונות החייאה ופינוי מוסק, נקבע מותה • מפקד משמר הגבול הנחה על עוצר אימונים מיידי

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חיילת מג"ב מאיה אלוני התמוטטה ומתה היום (שני) לאחר אימון בבסיס האימונים של משמר הגבול במכמש. לאחר ניסיונות החייאה ופינוי מוסק, נקבע מותה.

:משמר הגבול ומשטרת ישראל מרכינים את ראשם לזכרה של לוחמת מג"ב בהכשרה מאיה אלוני ז"ל שנפלה בעת אימון במהלך ההכשרה", נכתב בהודעתם מג"ב.

מפקד משמר הגבול הנחה על עוצר אימונים מיידי בכלל החיל, בנוסף לכך מפקד מג״ב מינה צוות בדיקה בפיקוד קצין בכיר לתחקור ובדיקת נסיבות האירוע.

מאיה אלוני התגייסה למשמר הגבול במרץ 2023, בת 18 תושבת המושב שער-אפרים, הותירה אחריה הורים, שני אחים ואחות.

.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...