"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בדרך לקרב עוצרים בקניון: H&O משיקה מותג לחיילים
רשת הביגוד מצטרפת למלחמה על לב החיילים • מצהירה: נשווק את פרטי הלבוש הזולים ביותר בתחום • ריקושט ולמטייל – מאחוריכם
צילום המחשה: epa

בדרך לקרב עוצרים בקניון: H&O משיקה מותג לחיילים

רשת הביגוד מצטרפת למלחמה על לב החיילים • מצהירה: נשווק את פרטי הלבוש הזולים ביותר בתחום • ריקושט ולמטייל – מאחוריכם

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

רשת הביגוד H&Oמשיקה מותג ייעודי לחיילים תחת השם EXT, שכולל מגוון פריטים לחיילים, ביניהם פריטי ספורט, הלבשה תחתונה, בגדים תרמים ופרטי לבוש לאקסטרים. בהנהלת החברה מבטיחים שהמותג החדש ישווק את פרטי הלבוש הזולים ביותר לחיילים.

מנכ"ל הרשת, עמיר משה, הסביר שהמותג החדש יצא בעקבות השקת "כרטיס הכוכבים", במסגרתו מעניק צה"ל תקציב למתגייסים עבור רכישת בגדים וציוד. בין היתר יכולים הלוחמים לרכוש נעלי ספורט, הלבשה ופרטי לבוש שונים.

לכן, הוחלט ברשת להרחיב את המוצרים המיועדים לחיילים ומתגייסים ולהשיק מותג ייעודי שכולל, כך על פי החברה, "מעל 300 פריטים במחירים אטרקטיביים וזולים למה שמוכר היום בשוק". לדברי משה "הכל תחת קורת גג אחת, להקל על החיילים ועל הורי המתגייסים שמחפשים לחסוך זמן וגם עלויות".

בין המחירים המוצעים – מארז של ארבעה גרבי צבא ב-33.6 שקלים, מארז של שלוש חולצות ב-59.9 שקלים, מארז של שתי גופיות ב-37.9 שקלים, חמישיית תחתונים לגברים ב-44.9 שקלים ועוד.

המותג החדש מופנה גם לחברי מועדון "יותר", מועדון ההטבות והצרכנות לחיילי החובה. לאחרונה נחתם הסכם לשיתוף פעולה בין רשת H&O למועדון "יותר". במסגרת ההסכם יקבלו מאות אלפי החיילים העמיתים במועדון הנחה קבועה בגובה של 10% ומבצעים נוספים שתציע הרשת מעת לעת.

צילום: עידו לביא

צילום: עדי לביא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...