"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות התאונה הקטלנית בדרום: הטנקים ימוגנו מבפנים
ממצאי תחקיר האירוע שבו נהרג סמל אליהו דרורי ז"ל, הוצגו לרמטכ"ל איזנקוט • המשטרה הצבאית עדיין חוקרת את התאונה
סמל אליהו דרורי ז"ל // צילום: באדיבות המשפחה

בעקבות התאונה הקטלנית בדרום: הטנקים ימוגנו מבפנים

ממצאי תחקיר האירוע שבו נהרג סמל אליהו דרורי ז"ל, הוצגו לרמטכ"ל איזנקוט • המשטרה הצבאית עדיין חוקרת את התאונה

מערכת היום
, עודכן

ממצאי תחקיר תאונת הטנק בדרום בחודש אפריל - בהמצא את מותו סמל אליהו דרורי ז"ל-והלקחים ממנה, הוצגו לרמטכ"ל גדי איזנקוט, כך הותר היום (ראשון) לפרסום.

מהבחינה שערך צוות המומחים - שמונה על ידי מפקד זרוע היבשה, האלוף קובי קובי ברק - עלה כיהאירוע נגרם כתוצאה מסטיית הטנקמציר הנסיעה המתוכנן. במהלך צידוד (הסטת הצריח) למניעת ההתהפכות שבוצע כפי הנדרש, התלקחה שריפה בצריח הטנק כתוצאה מכניסת חפץ למסלול הצידוד.

הרמטכ״ל קיבל את המלצות הצוות, שבראשו עמד ראש תחום שריון במז"י, אל"מ יאיר אור והנחה להטמיע את לקחי האירוע בקורסי הפיקוד על מנת למנוע הישנות אירועים דומים. ממצאי התחקיר הוצגו למשפחת דרורי ולמשפחות הפצועים.

מתחקיר המומחים הופקו לקחים רבים שיוטמעו ביחידות והמסגרות הרלוונטיות. בין הלקחים המרכזיים ניתן למנות חידוד נהלים בנוגע לרק"ם (רכב קרבי ממוגן) ואופן הפעלתו תוך תנועה בתנאי תאורה שונים. כמו כן, תתבצע בחינה משותפת למענה מיטבי בתחום הכיבוי והציוד לבטיחות באש.

הופקו לקחים רבים. טנק בגבול עזה ׁ(ארכיון)

הגורמים הרלוונטיים פועלים למציאת הפתרונות להגנת צוות הטנק מפני נפילה וחבטות (כמיגון מבפנים הטנק ולא רק מבחוץ). בנוסף, הוחלט כי יחל תהליך בפיקודים המרחביים לקביעת הנחיה ברורה בדבר תאורת הכלי בנסיעה בתעסוקה מבצעית.

בנוסף נקבע כי יבוצע תרגול בהכשרת מילוט מטנק בוער ושמירת הכשירות גם במהלך תעסוקה מבצעית. הלקחים המבצעיים שהופקו מהאירוע יוטמעו בצה"ל בכלל המסגרות ובהכשרות. בעקבות התאונה נפתחה גם חקירת מצ״ח, שעודנה מתנהלת. "צה״ל משתתף בצער המשפחה וימשיך ללוות את הפצועים", נמסר מדובר צה"ל.

עדכון על מצב הפצועים בתאונה, אפריל 2018 // צילום: דוברות סורוקה

התאונה התרחשה ב-14 באפריל, באזור ניצנה, אז מצא את מותו סמל דרורי (20). שלושה חיילים נוספים נפצעו בתקרית, באורח קשה וקל, ופונו לקבלת טיפול רפואי בביה"ח סורוקה בבאר שבע. תחילה נפצע סמל דרורי ז"ל באורח אנוש, אולם בבית החולים נאלצו הרופאים לקבוע את מותו. התאונה אירעה בלילה כאשר בעקבות זיהוי תצפיות, התבצע סיכול הברחה בחלקו הצפוני של הגבול עם מצרים. על מנת לנסות לבצע הברחה בשנית, החלו המבריחים לחבל בתשתיות ביטחוניות על גדר הגבול. כוחות, ביניהם הטנק שנפגע, הוקפצו למרחב הגבול.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...