"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הצוער שזכה בפרס ביטחון ישראל יום לפני שקיבל את הדרגות
ל' מדרום הארץ נאלץ לפרוש מקורס קצינים בגלל בעיות רפואיות והמשיך לתפקיד אחר, שהקנה לו את פרס ביטחון ישראל • הוא לא ויתר ונלחם להגיע לקורס קצינים, והיום יקבל את הדרגות
הצוער מקבל את פרס ביטחון ישראל| צילום: דו"צ

הצוער שזכה בפרס ביטחון ישראל יום לפני שקיבל את הדרגות

ל' מדרום הארץ נאלץ לפרוש מקורס קצינים בגלל בעיות רפואיות והמשיך לתפקיד אחר, שהקנה לו את פרס ביטחון ישראל • הוא לא ויתר ונלחם להגיע לקורס קצינים, והיום יקבל את הדרגות

,עודכן
0השמעה

עם פרס ביטחון ישראל ביד ודרגות קצונה על הכתף, ל׳, 22 מדרום הארץ, סיים אתמול את השלמת הקצונה של אגף המודיעין וקיבל את פרס ביטחון ישראל היוקרתי יחד עם צוות שאיתו עבד ביחידה 8200 המסווגת. הערב (שלישי) יקבל ל' את את דרגות הקצונה.

ל׳, צוער שנולד וגדל בבאר שבע החל את שירותו ביחידה 8200 אי שם בשנת 2017. טרם קבלת הפרס סיפר כי מדובר באירוע משמעותי ומרגש מאוד עבורו וכי הוא מצידו ״בסך הכל ביצע את עבודתו הטובה ביותר״, אבל זכה להיות חלק מאירוע גדול ומשמעותי.

לפני שנה ל׳ ניסה להגיע לקורס הקצינים, ולאחר שהתקבל התגלו בעיות רפואיות שאילצו אותו לפרוש מהקורס היוקרתי. ל' לא ויתר והמשיך לתפקיד אחר, שבמסגרתו ביצע את העבודה שזיכתה אותו ואת הצוות שלו השבוע בפרס ביטחון ישראל הנחשק.

למרות בעיותיו הרפואיות, צוער ל' לא ויתר על חלומו והחליט להלחם ולהגיע לקורס הקצינים, והשבוע התאחדו דרכיו כאשר אמש קיבל את הפרס היוקרתי השמור רק לאלו שתרמו תרומה משמעותית לביטחון המדינה, והיום בערב, ממש כמו שחלם, ל' יזכה במעמד מרגש נוסף ומשמעותי לא פחות, יקבל את דרגות הקצונה המיוחלות ויהפוך סוף סוף לקצין באגף המודיעין בצה"ל.

ל' מאמין כי העובדה שנאלץ לדחות את יציאתו לקצונה תרמה ואפשרה לו לבצע עבודה חשובה ומשמעותית, וגם להיות בשל יותר לפיקוד: "אני מאוד מאמין באמירה 'כל עכבה לטובה'. במקרה הזה הצלחתי לתרום לביטחון מדינת ישראל, ובגלל העיכוב ביציאה לקורס ולאחר כמה זמן להגשים גם את חלום היציאה לקצונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו