"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אשר ונהוראי מה"פוסקאסט" לא רוצים שידברו על הפרט האפל הזה

יש לו שלל חיקויים, כולל אחד ב"ארץ נהדרת", ובימים הקרובים יתארח אצל אופירה: זה היה שבוע מוצלח מאוד לאשר בן עוז, שצילם עם בנו פודקאסט מביך - ומצחיק • את הטענות החמורות נגדו, ואת העבירה שהכניסה אותו לכלא, משום מה שוכחים להזכיר

,עודכן
0השמעה
העיקר שה"פוסקאסט" מצחיק אתכם ואתם ממשיכים לדבר על מה שלא חשוב. החיקוי של אשר ונהוראי ב"ארץ נהדרת". צילום: קשת 12

חיקוי אוהב ב"ארץ נהדרת", ביקור אצלאופירה אסייג, קליפים ויראליים ברשת, מקור מבעבע לממים ולחיקויים - החיים חייכו השבוע לאשר בן עוז, אבא של נהוראי, שהתפרסם הודות לפודקאסט קרינג'י שצילם עם בנו.

הפוסקאס של אשר ונהוראי מגיע ל"ארץ נהדרת" // באדיבות קשת 12

בן עוז הואנדל"ניסט עם אגו טריפ, שמצהיר על כוונתו להיבחר בתוך שנים ספורות לראשות הממשלה. בינתיים הוא מתגורר בפנטהאוז הגבוה במדינה (ששווה כ־10 מיליון שקלים), נוסע במרצדס בחולצה פתוחה, מעשן סיגרים, שותה קוניאק, סוגר עסקאות נדל"ן ונהיה ויראלי. איכשהו, פחות מתייחסים לעובדה שהכוכב התורן ישב בכלא 20 חודשים בגין הונאת מגנטים למקרר, או לכך שבקיץ האחרון פורסם ב־i24NEWS תחקיר עיתונאי שהראה שהוא המשיך לעשוק אנשים.

אפשר להתלונן שהנה, שוב, "ארץ נהדרת" מנרמלת אנשים מפוקפקים; אבל עבריין מורשע, שהוא בעצם נדל"ניסט בעל שאיפות גדלות ומשיכה לכוח, בלי עומק אינטלקטואלי אבל עם הרבה כסף, זה כבר מודל אחר - המודל שלדונלד טראמפ. ככה אנחנו אוהבים את גיבורי התרבות של תקופתנו.

הטור המלא של ניר וולף - מחר באתר ובסופ"ש ב"ישראל שישבת"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר