"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טום כבר לא זמין

טום מתחמק מהמעריצות, מה עשה דודו אהרון בסופה, ומי שדד את פליטת הריאליטי? • רכילות לסוף השבוע

,עודכן
צילום: פיני סילוק // המנוי אינו זמין. טום מחליף מספר

• אחרי סשן הטרדות בשעות לא קונבנציונליות של ילדות נרגשות, החליט טום באום מ"המירוץ למיליון" שנמאס לו והחליף את מספר הטלפון שלו.

• אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, אורי פפר יקבל את תפקיד המנחה של ריאליטי הג'ונגל החדש של קשת, "אמזונס", שאמור לתת פייט ל"הישרדות" של רשת.

• אז נכון שבהפקה המקורית של המחזמר "שיער" היה עירום פרונטלי (עם תאורה מינימליסטית), אבל בגירסה החדשה של תיאטרון הקאמרי העדיפו להתחשב בעוז זהבי ובחבריו. לפיכך הוחלט ללכת על עירום מרומז, מאחורי מסך שקוף ובליווי תאורה.

• לפני כשבוע הסתובבה בפאריס אשת הטלוויזיה רותי רודנר, רעייתו של גיא פינס, ולפתע שמה לב כי נפלה קורבן לכייסים. הארנק נגנב, ואיתו כל הכרטיסים האפשריים.

דודו אהרון ובת זוגו הטרייה שיר מציגים רומנטיקה בזמן הסופה בתל אביב // צילום: שוקה כהן

• כיוס מסוג קצת אחר חוותה לפיד סידלר, פליטת הריאליטי "הרווק" עם דודו אהרון. כשהגיעה בוקר אחד השבוע לעסק שלה, המעניק שירותי מסז' וטיפולי יופי, היא גילתה שכולו נשדד. גובה הנזק מתקרב ל־200 אלף שקלים.

לפיד: "פניתי למשטרה, אבל הבנתי שאין יותר מדי מה לעשות עם זה. אז אני מתחילה להפעיל את העסק מחדש. הדבר הראשון שעשיתי כמובן היה להחליף את כל המנעולים".

• דיווח ממסעות צחי נוי בעולם: כוכב "אסקימו לימון" הוזמן לערב גאלה בגרמניה בהשתתפות ארנולד שוורצנגר והלמוט ברגר. בבוקר שלמחרת הופתע יודל'ה לגלות את תמונתו מתנוססת בעיתון הנפוץ ביותר בגרמניה, "Bild".

• אחינועם ניני נפרדה בשבוע שעבר מהתלתלים שהפכו לסימן ההיכר שלה, והחליקה את השיער לטובת צילומי קידום להופעותיה בספרד.


בבוקר ירושלמי קודר ומקפיא נתקלנו במדרגות רחוב ירושלמיות בסיוון רהב־מאיר ובנה

• גם פרופסור וגם פרנזטור. עמוס רולידר, שבדיוק למד לבשל בערוץ 2, נבחר על ידי יוניליוור לככב בקמפיין מותג השוקולד קליק, שמשיק סידרת מוצרים לקהל בוגר.

• רגע לפני הפריימריז של מפלגת העבודה התיישב ח"כ נחמן שי בצהרי יום שישי האחרון במסעדה טרנדית ברחוב שינקין התל־אביבי. ביום שלישי, רגע לפני סגירת הקלפיות, נצפתה ח"כ מרב מיכאלי אוכלת ארוחת ערב במסעדה באבן גבירול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר