"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בניסיון למנוע בחירות שלישיות: ריבלין במרתון פגישות עם ראשי הסיעות
לקראת פקיעת המנדט של גנץ בשבוע הבא, הנשיא עם ייפגש עם החרדים ונציגי הרשימה המשותפת • בבית הנשיא ציינו כי "מדובר בשיח פוליטי לקידום אפשרות הקמת ממשלה"
ריבלין וראשי הסיעות בפתיחת מושב הכנסת ה-22, אוקטובר 2019 // צילום: אורן בן חקון // ריבלין וראשי הסיעות בפתיחת מושב הכנסת ה-22, אוקטובר 2019 // צילום: אורן בן חקון

בניסיון למנוע בחירות שלישיות: ריבלין במרתון פגישות עם ראשי הסיעות

לקראת פקיעת המנדט של גנץ בשבוע הבא, הנשיא עם ייפגש עם החרדים ונציגי הרשימה המשותפת • בבית הנשיא ציינו כי "מדובר בשיח פוליטי לקידום אפשרות הקמת ממשלה"

יורי ילון
, עודכן

הנשיא ראובן ריבלין, שהצהיר כי יעשה כל שביכולתו על מנת למנוע בחירות שלישיות, ייפגש בשבוע הבא עם ראשי סיעות - שביקשו להיפגש איתו - במטרה לנסות ולקדם מהלך של הרכבת ממשלה.

בבית הנשיא ציינו כי "מדובר בשיח פוליטי לקידום אפשרות הקמת ממשלה". הנשיא ריבלין צפוי להיפגש עם יעקב ליצמן, מיהדות התורה וגם עם אריה דרעי, יו''ר ש''ס, וראשי הרשימה המשותפת. הפגישות האלה יתקיימו לאחר שהנשיא ריבליןנפגש ביום רביעי עם יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, לשיחה על נושאי ביטחון ולחימה, העומדות במרכז סדר היום.

השניים הסכימו כי לאור ההחלטות המשמעותיות, העומדות לפתחה של ממשלת ישראל בתקופה הקרובה, עליה להיות יציבה ורחבה ככל הניתן, זאת נוכח המצב הביטחוני והכלכלי, וכן כי על ממשלה שכזו לכלול את שתי המפלגות הגדולות, כחול לבן והליכוד, כמרכיבים מרכזיים בה. בנוסף, שוחחו ריבלין וליברמן גם על המתווה, שהציע הנשיא לראש הממשלה, בנימין נתניהו, וליו״ר כחול לבן, בני גנץ, אשר בבסיסו מספר עקרונות, הדורשים סיכום מדויק בין שני הצדדים.

הנשיא ריבלין חזר באוזני ח"כ ליברמן על פרטי המתווה, כפי שהציג אותם בפני הציבור, והדגיש כי הוא נכון לעמוד לרשות הצדדים בכל הבהרה נוספת שתדרש לטובת הקמת ממשלה מהר ככל הניתן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...