"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקורונה הגיעה לכנסת: לאחר הידבקות ח"כ אבו שחאדה - כל הפעילות הפרלמנטרית נדחתה
עובדי הכנסת הונחו שלא להגיע היום למשכן אם הדבר אינו חיוני • כל ישיבות הוועדות שתוכננו להיום לא יתקיימו במועדן • מתקיימים דיונים על המשך הפעילות
צילום: דודי ועקנין // מליאת הכנסת. הוועדות שנקבעו להיום - נדחו

הקורונה הגיעה לכנסת: לאחר הידבקות ח"כ אבו שחאדה - כל הפעילות הפרלמנטרית נדחתה

עובדי הכנסת הונחו שלא להגיע היום למשכן אם הדבר אינו חיוני • כל ישיבות הוועדות שתוכננו להיום לא יתקיימו במועדן • מתקיימים דיונים על המשך הפעילות

גדעון אלון
, עודכן

ח"כ סמי אבו שחאדהנדבק בקורונה- והכנסת נערכת מחדש:בעקבות האבחון שעבר חבר הכנסת מהרשימה המשותפת, הונחו עובדי המשכן שלא להגיע היום (חמישי) לעבודתם אם אינה חיונית, כך נמסר הבוקר מדוברות הכנסת. בנוסף לכך, נמסר כי "עד לבדיקת כל ההשלכות נדחו כל ישיבות הוועדות שתוכננו להיום".

ההחלטה התקבלה הבוקר לאחר התייעצות שקיים קצין הכנסת יוסף גריף עם מנכ"ל הכנסת אלברט סחרוביץ' וראש הסגל של יו"ר הכנסת לילך שלי.

בכנסת תתקיים היום ישיבת הערכת מצב של הגורמים המקצועיים בכנסת יחד עם גורמים במשרד הבריאות על מנת לבחון את הפעולות הנדרשות.

אחת מהישיבות שבוטלו היום הייתה של ועדת הפנים, שהייתה אמורה לדון בנושא אסדת לוויתן.

יש לציין כי בימי חמישי היקף הפעילות בכנסת מצומצם הרבה יותר מאשר בימי שני, שלישי ורביעי משום שמליאת הכנסת איננה מתכנסת וכן גם רוב הוועדות.

אמש אישר ח"כ אבו שחאדה כי אובחן כחולה קורונה. בציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו, כתב: "אני פונה לכל מי שהיה בסביבה הקרובה שלי בבקשה להיכנס לבידוד ולערוך בדיקה. אני מבקש מכולם להקפיד על להוראות משרד הבריאות, על כולנו להפנים שהמערכה עדיין לא הסתיימה. הווירוס קיים עדיין בינינו, והחזרה כביכול לשגרה עוזרת לו להתפשט בצורה גדולה ומהירה. מאחל המון בריאות לכולנו".

השבוע אובחן גם נהגו האישי של אבו שחאדה כחולה בנגיף וכתוצאה מכך נכנס חבר הכנסת לבידוד.

בראיון לכאן רשת ב' עדכן הבוקר ח"כ אבו שחאדה כי במהלך שהותו בכנסת, טרם האבחון, שהה בוועדות, במליאה ובקפיטריה. עוד ציין ח"כ מהרשימה המשותפת: "נפגשתי עם אלפי אנשים, הייתי בניחומי אבלים, אירועים משפחתיים ובהפגנות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...