"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ח"כ קרעי: "או שכחול לבן יתקפלו או שנלך לבחירות"

בליכוד דוחים את אולטימטום התקציב • שר האוצר כ"ץ: "החוק של הנדל והאוזר שמנע בחירות באוגוסט מטופש ומעורר גיחוך"

,עודכן
השר שלמה קרעי (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

הפולמוס הבלתי נגמר על סוגיית התקציב נמשך - והטונים בין הליכוד לכחול לבן עולים.חבר ועדת הכספים מטעם הליכוד, ד"ר שלמה קרעי, הגיב אתמול (שלישי) על האולטימטום שלכחול לבןלהעביר אתתקציב המדינהעד לסוף החודש, ואמר: "או שכחול לבן יתקפלו או שנלך לבחירות".

לדברי קרעי, "הגשתי הצעת חוק עם מתווה ייחודי לשנת בחירות, שבה ניתן יהיה להגיש תקציב מאוחד לשנת הבחירות ולשנה העוקבת ולאשר את התקציב עד מארס בשנה הבאה ובא לציון גואל. עכשיו זה תלוי בהם. שיחזרו בהם מההצהרות הלא מעשיות שלהם או שיקחו את מדינת ישראל לבחירות".

מתוך עמוד הטוויטר של צבי האוזר // ארכיון

גם שר האוצר ישראל כ"ץ התייחס אתמול לסוגיה ואמר בראיון לרשת ב' כי אין אפשרות להעביר את התקציב לשנת 2021 עד חודש דצמבר. לדברי כ"ץ, "החוק של הנדל והאוזר שמנע בחירות באוגוסט הוא אחד המטופשים, הוא מעורר גיחוך, כתוב שעד 23 בדצמבר צריך להעביר תקציב לשנת 2020, זה מטופש להעביר תקציב לכמה ימים. אניפועל להקדיםאת הגשת תקציב 2020".

לדבריו, "עלתקציב 2021אנחנו עובדים. קיימתי מספר פגישות עם הנהלת משרד האוצר עובדים על זה. חשבנו שנסיים בתקציב מרוכך ונקבע יעדים שאפתניים יותר אבל הקורונה עושה חישובים משלה וגולשת ל-2021, צריך להתאים עקרונות התקציב ולמלא בתוכן. הכנסת חייבת לפחות 45 ימים לטפל בחוק ההסדרים, כלומר עד אמצע פברואר אפשר לסיים בכנסת. זה הלו"ז המהיר ביותר".

שר האוצר אף שיגר עקיצה לעברו של שר החוץ גבי אשכנזי ואמר "שמעתי את אשכנזי, עוד מומחה לכלכלה, לא שמעתי שיש לו שיש לו רקורד באזרחי בתחום הכלכלי, להפך. שיטפל בענייני חוץ. הוא פעל בתחום הכלכלי באזרחות וראינו תוצאות קשות. אני הבאתי מהפכה. הוא עמד בראש חברות ועד היום הדברים נבדקים. היה כשל כלכלי. כל אחד יודע את הדברים האלה, הוא לא הצטיין בתחום הכלכלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר