"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בשיא המשבר הפוליטי: נתניהו וגנץ ערכו פגישה חשאית בטרקלין בנתב"ג

ראש הממשלה ושר הביטחון נועדו בטרקלין פתאל בפגישה שארכה כ-15 דקות • ל"ישראל היום" נודע כי הפגישה הייתה ספונטנית, ולא תואמה מראש בלו"ז

,עודכן
בנימין נתניהו, בני גנץ // צילום: קובי גדעון, לע"מ // בנימין נתניהו, בני גנץ

יממה אחרי שישבו גב אל גב בעת שכחול לבן הצטרפה לאופוזיציה והצביעה בעד פיזור הכנסת, נפגשו הבוקר (חמישי) ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון בני גנץבטקס לרגל הגעת עולים מאתיופיה. ל"ישראל היום" נודע כי נתניהו וגנץ קיימו ביניהם פגישה סודית בטרקלין בנתב"ג, שארכה כ-15 דקות. גורם המעורה בפרטים סיפר כי "הבקשה לסגירת הטרקלין הגיעה אתמול ממשרד רה"מ, אולם הפגישה עם גנץ לא תואמה מראש".

צילום: ערוץ הכנסת

בנאומו הבוקר במהלך הטקס לרגל עליית בני הפלשמורה אמר רה"מ: "אני לא זוכר שהתרגשתי כל כך למראה ציוני כל כך מזוקק שמבטא את כל התכונות שלנו, כשרואים את העולים יורדים מהמטוס עם סלים כמו שאני זוכר בילדותי, יורדים נוגעים בקרקע ארץ ישראל, האמא משתטחת לנשק את האדמה. זו המהות של הסיפור היהודי והציוני ולכן אחינו ואחיותנו אנחנו נרגשים לקבל אתכם כאן. העלייה מזכירה לנו שצו השעה הוא אחדות".

כזכור, אתמולאישרה המליאהבקריאה טרומית את הצעות חוק פיזור הכנסת ברוב ברוב של 61 ח"כים תומכים מול 54 מתנגדים. רה"מ נתניהו נאם אמש לאחר ההצבעה ואמר שאסור לגרור את המדינה לבחירות בזמן משבר הקורונה. נתניהו קרא לשר הבטחון גנץ לחזור בו מפיזור הכנסת, וטען כי הוא נגרר אחרי יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד ויו"ר ימינה נפתלי בנט.

"אם כחול לבן יפסקו את פיזור הכנסת תהיה אחדות". לדבריו, "גנץ לצערי,נגרר אחרי לפיד ובנט. זה לא אחראי, הציבור רוצה אחדות, אחריות וממשלה שעובדת יחד למענו. גנץ צריך להרים את האמברקס ולעצור את ההידרדרות לבחירות ואת המתקפות האלה. צריך להתנהג אחרת".

"אני יודע שהציבור מצפה לדבר אחר והציבור צודק", המשיך נתניהו. "להם אין בעיה, מה אכפת להם? אין להם אחריות אז הם מוכנים לגרור את המדינה לבחירות מסיבות אישיות".

"כחול לבן הקימו ממשלה בתוך ממשלה, אופוזיציה בתוך קואליציה, 'קואזיציה'. מדברים על אחדות ולא מפסיקים לתקוף את הממשלה, מקבלים החלטות בממשלה ואחר כך מצביעים נגדן בכנסת. למשל ההסכם על המינויים. עשינו הסכם שנקים ועדה שתמנע את המכרזים האפורים האלה, של 'חבר מביא חבר'. הם לא מוכנים לעשות את זה. מדברים על ממלכתיות ומקימים ועדות חקירה", אמר נתניהו.

יו"ר כחול לבן הגיב לדברי ראש הממשלה ואמר כי "נגמר מסע ההסתרות והשקרים - הגיע מבחן המעשים". גנץ פנה לנתניהו ואמר, "הפיגוע הכלכלי שאתה עושה באזרחי ישראל בזמן שמגיפה כלכלית, רפואית וחברתית משתוללת, מראה שאיבדת את זה. אם לא היה משפט- היה תקציב. אם לא היה משפט - הייתה אחדות".

נתניהו, תמה עת התרגילים.

נגמר מסע ההסתרות והשקרים-הגיע מבחן המעשים.pic.twitter.com/xe8sBx7wxj

— בני גנץ - Benny Gantz (@gantzbe)December 2, 2020

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר