"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכלכלן ירון זליכה צפוי להודיע: מצטרף לפוליטיקה

ההערכות הן שהחשב הכללי לשעבר יצטרף למפלגת מרכז- שמאל • ל"ישראל היום" נודע כי אינו צפוי להצטרף למפלגתם של חולדאי וניסנקורן

,עודכן
ירון זליכה // צילום: דודי ועקנין // ירון זליכה

הכלכלן ירון זליכה צפוי להכריז היום (רביעי) על כניסתו לפוליטיקה והתמודדות בבחירות 2021. הוא ימסור את ההצהרה על כך היום אחה"צ במועדון הבארבי בתל אביב.

ל"ישראל היום" נודע כי אינו צפוי לקחת חלק במפלגתם של חולדאי וניסנקורן.

זליכה, שעומד כיום בראש החוג לחשבונאות בקריה האקדמית אונו, מונה לחשב כללי שנת 2003 עם מינוי של ראש הממשלה בנימין נתניהו בזמנו לשר האוצר. אלא שבעשור האחרון הוא היה לאחד ממובילי ההתנגדות למדיניות הכלכלית-חברתית של נתניהו והליכוד, ומיצב עצמו כאחד מראשי מובילי "המאבק שחיתות". במחאה החברתית של קיץ 2011 בלט ממובילי המחאה נגד מתווה הגז.

עם התפרצות מגיפת הקורונה, החל לפקוד את ההפגנות בבלפור במוצ"ש והוא תוקף את ההתנהלות הכלכלית של שלטון נתניהו סביב משבר הקורונה.

ההערכות הן שזליכה, שהיה מחוזר על ידי מפלגות בגוש המרכז שמאל, צפוי להודיע על כניסה לאחת מהן. בעבר הוא תמך באופן פומבי ביו"ר מפלגת העבודה בעברה שלי יחימוביץ' ובשנת הבחירות האחרונה תמך במפלגת כחול לבן. ל"ישראל היום" נודע שכחול לבן ניסתה לגייס אותו לשורותיה בשבוע האחרון, אולם לפי שעה לא אמור להצטרף אליהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר