"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אסור לשדר את קטע הסטנדאפ של נתניהו"
יו"ר ועדת הבחירות המרכזית אסר על ערוץ 13 לשדר קטע מהתוכנית "סטנדאפ ניישן" בהשתתפות רה"מ • מהליכוד נמסר בתגובה: "נערער על ההחלטה"
בנימין נתניהו // צילום: אורן בן חקון // "בחלוף יום הבחירות יהיה מותר לשדר את הקטע". בנימין נתניהו

"אסור לשדר את קטע הסטנדאפ של נתניהו"

יו"ר ועדת הבחירות המרכזית אסר על ערוץ 13 לשדר קטע מהתוכנית "סטנדאפ ניישן" בהשתתפות רה"מ • מהליכוד נמסר בתגובה: "נערער על ההחלטה"

גדעון אלון
, עודכן

יו"ר ועדת הבחירות המרכזית, השופט עוזי פוגלמן, אסר היום (שלישי) על ערוץ רשת לשדר קטעשצולם עם ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בתכנית "סטנדאפ ניישן".

השופט ציין כי נתניהו לא יוכל להשתתף בתוכנית משום "שלא תהיה תעמולת בחירות מלווה בתוכניות בידור, לרבות הופעות של אומנים". כמו כן, ציין כי "בחלוף יום הבחירות לא יחולו האיסורים ויהיה מותר לשדר את הקטע".

מהליכוד נמסר בתגובה: "אנחנו נערער על ההחלטה לצנזר את ראש הממשלה נתניהו הערב בערוץ 13. אותנו מצנזרים, בזמן שלא מצנזרים את הראיונות המלטפים של כל יתר הפוליטיקאים בתוכניות אירוח כמו אופירה וברקו, או את התעמולה הפוליטית ב'ארץ נהדרת'. לא ייתכן שיהיה דין אחד לליכוד ודין אחר לכל השאר".

מרשת 13 נמסר: "ועדת הבחירות המרכזית לא אישרה לצערנו שידור קטע מהתכנית סטנדאפ ניישן בהשתתפות ראש הממשלה בנימין נתניהו. עם זאת, אנחנו מבטיחים לכם תוכנית מצחיקה, מבדרת ומהנה במיוחד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...