"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סקר: עד כמה לדעתכם הוסר האיום מכיוון חיזבאללה?

שנה להסכם הפסקת האש עם לבנון, בדקנו כיצד חשים הישראלים בנוגע לסכנה הביטחונית בגבול הצפון • לממשלה כדאי מאוד להאזין לקול שעולה מהנתונים

,עודכן
0השמעה
גבול הציפיות. שלט בגבול הצפון. צילום: אייל מרגולין / ג'יני

שנה להסכם הפסקת האש בצפון, ורוב הציבור סבור שחיזבאללה עדיין מאיים על ישראל. כשרק 15 אחוזים מהנשאלים סבורים שלא נשקפת יותר סכנה ביטחונית בגבול הצפון, מתחדד הפער העצום ביןההישגים הצבאיים ההיסטוריים של צה"ל במלחמה עם חיזבאללה– לבין המהירות שבה יכול ארגון טרור מוכה ומובס לשקם את תדמיתו ולהיתפס מחדש כאיום אזורי.

הלוויית רמטכל חיזבאללה שחוסל על ידי צה"ל // רשת אל-מיאדין

הנתונים האלה הם האיתות הגדול ביותר שיכול הציבור לשלוח לממשלה הזו ולכל ממשלה שתקום אחריה: כדי להרגיש ביטחון, הציבור לא צריך "הישגים", הוא צריך ניצחון - ותחזוקה שוטפת.

הסקר נערך בימים 26-25 בנובמבר 2025 באמצעות פאנל אינטרנטי, בקרב 503 נשאלים המהווים מדגם אקראי מייצג ישראלים בגילי 70-18 המחוברים לאינטרנט. טעות הדגימה המרבית: 4.2

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר