"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עוזי לנדאו פורש מהחיים הפוליטיים
"אני רואה עצמי ממשיך לפעול ולתרום, אך מחוץ למערכת הפרלמנטרית", אמר שר התיירות, שהביע תמיכה בליברמן והבטיח לסייע בבחירות
עוזי לנדאו ייפרד ממליאת הכנסת // אורי לנץ (ארכיון) // עוזי לנדאו ייפרד ממליאת הכנסת

עוזי לנדאו פורש מהחיים הפוליטיים

"אני רואה עצמי ממשיך לפעול ולתרום, אך מחוץ למערכת הפרלמנטרית", אמר שר התיירות, שהביע תמיכה בליברמן והבטיח לסייע בבחירות

, עודכן

עוזי לנדאו, שכיהן בתפקידים רבים בכנסת ובממשלה, הודיע כי לא יתמודד בבחירות לכנסת הבאה. בהודעה שפרסם הערב נכתב:"במשך כ-30 שנות פעילותי הציבורית,לקחתי חלק בדיונים, ביוזמות ובהחלטות חשובות ביותר לדרכה של המדינה.אני רואה עצמי ממשיך לפעול ולתרום, אך מבחינתי הגיע הזמן להמשיך הלאה מחוץ למערכת הפרלמנטרית".

לנדאו הביע תמיכה בישראל ביתנו, ואמר כי למפלגה "חשיבות מרכזית במערכת הפוליטית המתהווה, ואני מבקש להודות לו על שנות עבודתנו המשותפת". כמו כן אמר לנדאו כי יתמוך ויסייע במערכת הבחירות כפי שיתבקש.

שר החוץ אביגדור ליברמן הגיב לפרישתו של לנדאו: "עוזי לנדאו היה חבר ושר בכיר מטעם ישראל ביתנו בשש השנים האחרונות, והייתה לי הזכות והכבוד לעבוד עימו. לנדאו הוא התגלמות ההדר הבית״רי ותרם במשך שנים ארוכות למדינת ישראל בפעילות ציבורית ענפה ומגוונת ובשנים האחרונות תרם לה בשבתו בממשלה כשר מטעם ישראל ביתנו. אנו נמשיך להיעזר בו, בעצותיו ובניסיונו הרב גם בעתיד והוא ימשיך ללוות אותנו גם במערכת הבחירות הקרובה".

לנדאו, בעל תואר דוקטור מאוניברסיטת מסצ'וסטס (MIT), שימש בעברו כמנכ"ל משרד התחבורה, וכבר בשנת 1984 נבחר ברשימת הליכוד לכנסת. לנדאו עמד בראשות ועדת המשנה לתקציב הביטחון, ועדת החוץ והביטחון ובוועדה לביקורת המדינה.

הוא התמנה לראשונה לשר בשנת 2001, ונכנס למשרד לביטחון הפנים. לפני כשש שנים הצטרף למפלגת ישראל ביתנו ובכנסת ה-18 מונה לשר האנרגיה והמים. בכנסת האחרונה שימש כשר התיירות לאחר שהוצב במקום השביעי ברשימת הליכוד-ביתנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...