"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קירשנבאום ביקשה לפרוש - ונדחתה

על רקע פרשת החשד לשחיתות, ח"כ פאינה קירשנבאום הצהירה היום כי תפרוש מהפוליטיקה - שר החוץ ביקש ממנה לשקול זאת שוב, והיא נענתה לבקשתו • וינשטיין במכתב לסגנית השר: "אבקשך שלא לפקוד את משרד הפנים"

,עודכן
קירשנבאום // צילום: קונטקט // קירשנבאום

בתום ישיבת מטה מפלגת ישראל ביתנו שהתקיימה היום בצהריים, סגנית שר הפנים ומזכ"ל ישראל ביתנו ח"כ פאינה קירשנבאום, ביקשה מיו"ר המפלגה השר אביגדור ליברמן, לפרוש מתפקידה כיו"ר מטה הבחירות, וכן הודיעה שאין בכוונתה להגיש את מועמדותה לרשימה בבחירות הבאות.

ליברמן ביקש מקירשנבאום שלא לבטל את מועמדותה ולא לעזוב את תפקידה, מהמפלגה נמסר כי היא נענתה לבקשתו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לצד המעצרים במסגרת פרשת השחיתות רחבת ההיקף, הטיל שלשום היועץ המשפטי לממשלה יהודה וינשטיין פצצה נוספת. בפנייה אל סגנית שר הפנים פאינה קירשנבאום, אחת מבכירי החשודים, הורה לה היועמ"ש להימנע מלהגיע למקום עבודתה במשרד הפנים לתקופה של 30 יום - מחשש לשיבוש החקירה.

"הוצגו בפני ראיות, שלפיהן נוכחותך במשרדי משרד הפנים בעת הזאת עלולה לפגוע בחקירה פגיעה קשה. נוסף על הפגיעה האפשרית במהלך התקין של החקירה, נוכחותך במשרדי משרד הפנים יוצרת סיטואציה חריפה של ניגוד עניינים", נימק וינשטיין, "אני סבור כי כאשר אנו עוסקים בחשדות לביצוען של עבירות חמורות שבוצעו בזיקה למשרה ציבורית, הגעתך למשרד הפנים מאיימת לפגוע פגיעה קשה באמון הציבור ובתפיסת טוהר המידות בעיניו".

הכתבה הכי נקראת היום באתר: טרגדיה - עטפו את הנער בנייר דבק, עד שמת

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר