"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בנט מגיב לחרם של ועד עובדי משרד החוץ

הדברים באים על רקע דבריו של שר החינוך אמש • ועד עובדי משרד החוץ הודיעו כי הם מנתקים מגע משר החינוך

,עודכן
צילום: גדעון מרקוביץ' //

שר החינוך נפתלי בנט תקף אתמול (יום ו') את עובדי משרד החוץ בעקבות פעילותו השנויה במחלוקת של השגריר לשעבר אלון ליאל, הפועל להחרפת צעדים נגד ישראל על-ידי האיחוד האירופי.

בנט אמר ברדיו תל-אביב כי "אני מתחיל לחשוב אולי שיש בעיה בדנ"א של משרד החוץ".

ועד עובדי משרד החוץ הגיב הערב (יום ש') : "שר החינוך של מדינת ישראל התבטא באופן מעוות כנגד עובדי משרד החוץ. משמעותה של דרישתו שעובדי המשרד יעברו בדיקת ד.נ.א. מטילה ספק בנאמנות העובדים למדינה, למוסדותיה ולממשלתה.

ההתבטאויות המקוממות של גימלאים יחידים, יוצאי משרד החוץ, אינן מהוות תרוץ להשתלחות חסרת רסן של שר בממשלת ישראל בעובדים המסורים של משרד החוץ. אנו רואים בחומרה רבה את הדברים ועל כן מנחים את כל עובדי משרד החוץ שלא לשתף פעולה עם השר בנט עד לקבלת הבהרת דבריו והתנצלותו."

בצאת השבת הגיב הוציאה לשכת השר תגובה רשמית: "דברי השר בנט בריאיון כוונו מול מי שפועל נגד מדינת ישראל כמו אלון ליאל, מנכ"ל המשרד לשעבר", נמסר מלשכת השר. "ניכר שעובדי משרד החוץ מסתייגים נחרצות מהתנהלותו ופועלים במסירות וללא לאות למען מדינת ישראל, בימים לא פשוטים למדינה, וההסתייגות הגורפת שלהם מדבריו של ליאל רק מוכיחה זאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר